Buźkę gundi dał na końcu posta!
Ludzie trochę wyczucia ironii![]()
Buźkę gundi dał na końcu posta!
Ludzie trochę wyczucia ironii![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Chlopie, taka stawka, trudno o wyczucie ironii![]()
Rolleicord, Canon
flickr
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dzięki za słowa pocieszenia. Tak też myślę że to przez święta. E-mailem dostałem potwierdzenie rejestracji więc wszystko chyba OK. Na razie muszę korzystać z posiadanej Fl36.
Mnie się wydaje że podczas całej procedury w którymś momencie Olympus wskazuje jakim listem trzeba papiery wysłać. Wydaje mi się że to gdzieś na stronie jest wskazane.
Wczytalem sie, nie ma na temat sposobu wysylki zadnej annotacji:
http://www2.olympus.pl/consumer/dslr..._icmp=0y4m0J48
Rolleicord, Canon
flickr
Wszystkim teoretyzującym polecam sprawdzenie cen na poczcie i w spedycji przy różnych metodach wysyłki listu za granicę. Nagle okazuje się że jest tylko jedna sensowna możliwość i nie ma o co kwękać.
W przypadku cashbacku za obiektywy jest napisane aby:
"Wyżej wymieniony zestaw dokumentów należy przesłać listem priorytetowym pod następujący adres (NIE listem poleconym, NIE kurierem):"
Na bank było może usunęli.
Było napisane że listem priorytetowym zwykłym nie poleconym i nie za zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Ręczę za to może nie głową ale jakimś innym mniej istotnym organem (np. wątrobą bo i tak już niewiele z niej zostało)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
I co po wątrobie bo w jednym czasie wysyłałem o FL-50 TC-20 i 50-200 SWD sorry zwyczajnie mi się pochrzaniło.
Ostatnio edytowane przez Szogo ; 28.12.08 o 22:33 Powód: Automatyczne scalenie postów
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
YoulekArt Juliusz Zełudkowski
www.yart.5x.pl