Strona 70 z 117 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 1164

Wątek: E-3 subiektywne odczucia posiadaczy

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria
    Nie ma sensu wysyłać poleconym do innego kraju. Poczta polska bierze kasę za tą usługę ale nie wykonuje jej poprawnie. Poczta brytyjska lub niemiecka nie ściągna potwierdzeń odbioru od przesyłek z pieczątką pani Jadzi "przesyłka rejestrowana" bo nie wiedza co to jest. W praktyce to wyglada tak że mieszkając w Wielkiej Brytani bardzo często otrzymywałem listy i przesyłki z Polski. Często były to polecone przesyłki i nigdy nie potwierdzałem ich odbioru. Listonosz zostawiał je pod drzwami i tyle.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wujek.samo.h
    Mieszka w
    Lublin, Poland, Poland
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Pani na poczcie mówiła, że list priorytetowy może iść do Niemiec nawet tydzień.
    MK

| OlyJedi Awatar Zbyszek_0271
    Mieszka w
    Osobnica k. Jasła
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Tak mnie pani na poczcie też tak powiedziała ale tak czy inaczej zaczynam się już denerwować bo już ponad miesiąc a lampy jak nie było tak nie ma. Może miał ktoś taki przypadek???? Cały czas jeszcze tłumaczę sobie że to opóźnienie spowodowane świętami ale ileż można????

diabolique
    Gość
    Ciekawa sprawa, właśnie sobie oglądałem sprzęt na Allegro i nie ma ani jednego E-3 w ofercie...

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Ciekawa sprawa, właśnie sobie oglądałem sprzęt na Allegro i nie ma ani jednego E-3 w ofercie...
    http://www.allegro.pl/item519771816_..._swidnica.html

diabolique
    Gość
    Chodziło o same body... No ale ok, jeden jest

| OlyJedi Awatar caymer
    Mieszka w
    Lesko
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    o e-3:

ładniej wygląda na półce, kurz zbiera tak samo jak e-330

qbic
    Gość
    Myślę ze może być łyso na allegro bo international sellers pościągali sprzęt - waluta lata w lewo i prawo.

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Zbyszek_0271 Zobacz posta
    Tak mnie pani na poczcie też tak powiedziała ale tak czy inaczej zaczynam się już denerwować bo już ponad miesiąc a lampy jak nie było tak nie ma. Może miał ktoś taki przypadek???? Cały czas jeszcze tłumaczę sobie że to opóźnienie spowodowane świętami ale ileż można????
    Zbyszek nie strasz, bo ja tejż na tą FLkę czekam
    (znając życie znów mnie moje zezowate szczęście dopadnie)
    "There's no such thing as free titties"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    49
    Moja galeria
    dzisiaj sie bawiłem E3 plus zd50 i faktycznie szkiełko w miarę chodzi, ale potrafi się pogubić, chociaż ogólnie ładnie to chodzi w porównaniu z np 410. Ale ja nie o tym chciałem, obok leżał D90, pobawiłem się nim chwilę, popiołem Nikkor 105 mm f/2.8 G AF-S VR, zd 50 jest posądzany o słaby af ale ten nikkor za 2500 zł szukał i szukał i nie mógł znaleźć punktu, a czasami ustawiał w punkt odrazu. Zdarzało mu sie to o wiele częściej niż zd 50 z E-3, wniosek
    do tej pory myślałem że szkiełka olka starsze mają słaby af , ale nowa pucha nikona z chwalonym nikkorem trochę oddstawała od e-3 i zd 50 macro.
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com