I na nocnych, mniej rzuca się w oczy obskurna elewacja zabytkowych budynków![]()
I na nocnych, mniej rzuca się w oczy obskurna elewacja zabytkowych budynków![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Rafał- potwierdzam Twoja opinię. Może dlatego, że go kupiłem i teraz dorabiam sobie legendę, bo głupio by było mi przyznać się do kiepskiego wyboru...Ciekawe gdyby tak do Ricosia2 dodać, ale jaśniejszą i szerszą stałkę od Sigmy DP-1 oraz szybszy AF. Mi by chyba stykło. Przede mną jeszcze na pewno jakieś fotki sportowe i inne dynamiczne. Chcę własnoręcznie przekonać się o jego mozliwościach, choć wiele już mądrych i niemądrych "żeczy" o nim napisano.
O wstawce innego nieba też myślałem, myślałem. Na pewno PS się kłania i nie było by z tym aż tak dużo roboty.
Te fotki za dnia, to wg mnie jakby dostać obuchem po głowie, albo przebudzenie nazajutrz po fajoskiej dżamprezie zakrapianej najpierw fikołkiem a potem szamponem+ piwem i wódką dla zabawy
W przypadku takiego nieba to i lustrzanką ciężko cokolwiek skorygować. Albo ja się jeszcze nieznam.
Przykład: to samo miejsce, rano 07.10.2007, aparat E-1
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
O! to jest myśl. Jak równy z równym![]()
Może na imprezie w Kazimierzu się nadarzy . Mnie niestety tam nie będzie, ale porówanie chętnie zobaczę. Myślę, że takich testów porównawczych może tam być więcej (E-1 vs. E-3 vs. S5Pro vs. D200 vs. Canon 5D vs. Leica DLux 3 vs. Panas L1 vs. E 4xx/5xx vs. Ricoh...)
Oczywiście zdaję sobie sprawę , że to jest tylko przysłowiowy, ułomny kompakt, ale... "Nie dla idiotów"![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dzieki za opinie!
Rafał- z tym AF to nie mam jeszcze pewności, dłużej focisz tym sprzętem więc wiesz lepieja jak chyba powtarzam głupoty
rocco- Wcześniej czy póżniej, na pewno się spotkamy
212.
213.
214.
Tym samym wątek "RicoNight" powoli zamykam. Następne testy w pomieszczeniach publicznych czyli "RicoInterior"![]()
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 17.09.08 o 20:31
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ostatnie najbardziej mi leży, lubię "duchy" na fotkach![]()