Ostatnio edytowane przez helmuth ; 2.10.08 o 11:10
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Kaziu zostań z nami!!!![]()
Po pierwsze Szogo - nie jesteśmy jeszcze jednym ciałem, aby pisać w liczbie mnogiej.
Po drugie - Alakin - jest na tym forum parę osób, które lubi Kaza - w tym m.in. ja i wydaje mi się, że te osoby mają prawo nie zgadzać się, aby odchodziłStrata to byłaby dla nas wszystkich, bo jest to obok Rafała Czarnego druga osoba, która robi świetne zdjęcia z gatunku street.
Po trzecie - proszę kierować odpowiednie uwagi na adres administracji / Kaza czy kogo chcecie, bo tutaj się robi powolutku OT i skończy się tak, że znowu wątek przejdzie czyszczenie i będzie płacz i zgrzytanie zębów co się stało z czyimś postem.
Nie chcę zamykać tego wątku, bo wierzę, że jest tutaj sporo ludzi, którzy chcą, aby Kaz został i chcą to właśnie tutaj napisać. Emocje czasem biorą górę, jeśli Kaz faktycznie uprze się, aby odejść to zgodnie z jego wolą wątek zostanie zamknięty. Teraz nie widzę takiej konieczności i mam nadzieję, że uszanujecie to miejsce.
Uwaga!
Jeżeli zawinił to automat do wysyłania powiadomień (albo przestał działać) - powody są wpisywane zawsze !!!.
Wątek został usunięty sztucznie, aktualnie został przywrócony. Kaz de Wro też pisał do mnie w tej sprawie, akurat wtedy byłem zawalony robotą i nie zająłem się tym od ręki.
Proszę nie snuć teorii spiskowych.
helmuth, zejdź z tonu bo pogadamy inaczej.
Wątek zostanie zamknięty, jak Kaz de Wro wyrazi taką wolę pisząc mi na PW (może zmienił zdanie, tak wyszło, zdarza się.).
Ostatnio edytowane przez fotomic ; 2.10.08 o 12:41
było sobie życie
Ale Daliście czadu
Chyba nie oczekiwałem za dużo, a tylko info uzasadniające tak surową sankcję dla gospodarza wątku, tj. wykasowanie wątku. A takiej, mimo próśb nie otrzymałem. Wątek ów zawierał ciekawe wg mnie źródła dokumentalne o DG Wrocław, natomiast faktycznie rozwój dyskusji ewoluował dynamicznie w dwóch kierunkach dt. DG oraz poboczne polityczno- etyczno- fiskalno- światopoglądowe. Nie wchodzę w temat zasadności czy nie, podjęcia takiej decyzji, bo to nie leży w mojej kompetencji. Może jestem za mało obyty na forach a może za bardzo zaangażowałem się na tym Forum i oczekiwałem za dużo?
Zgodnie z zasadą "dają bierz, zamykają wątek uciekaj!", takteż postąpiłem
Obecnie wątek został przywrócony, nawet jeżeli jest zablokowany (nie sprawdzałem jeszcze), stanowi jakąś wartość.
Potraktujmy cały galimatias mną spowodowany, aby usprawnić funkcjonowanie tego automatu generującego uzasadnienia
ps. chyba nie jestem małym szantażystą, co?![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA