Dziewczynka - zdecydowanie kolor.
Z ślubnych najbardziej odpowiada mi 426 - pozostałe kadry nieco poucinane.
A gest pani kojarzy mi się tylko z http://www.legialive.pl/zdjecia/szala_elka_d.jpg![]()
Dziewczynka - zdecydowanie kolor.
Z ślubnych najbardziej odpowiada mi 426 - pozostałe kadry nieco poucinane.
A gest pani kojarzy mi się tylko z http://www.legialive.pl/zdjecia/szala_elka_d.jpg![]()
425a jest super. duzo lepsze niz te w kolorze
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
425 w kolorze i bw bardzo udane i ładne. Jakbym miał wybierać to kolor bo cieplej do mnie mówi. Pnna młoda uroczo uchwycona i pogodnym klimatem działa.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki Wam za wizytę i opinie.
rocco- gratki za bardzo interesującą interpretację gestu Młodej, przypadła mi do gustu
Podaję wypatrzoną w przestrzeni publicznej twarz, czy może się podobać... ujęcie i wykonanie?
429.
Fotka powyższa i poniższe popełnione zostały w trakcie imprezki kabaretu 'Ani Mru- Mru' w tut. DT Renoma. Chociaż nie lubię takich marketowych spędów, zachęciła mnie możliwość ujrzenia w końcu na żywo aktorów tego udanego kabaretu. Sympatyczna to grupka ludzi, ale wolę Ich oglądać w TVP. Fotki przy świetle zastanym, więc odcienie od białaczki do żółtaczki
430.
431.
432. poprawione WB- dzięki za sugestie
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 26.06.09 o 00:04
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
haaareee haaAAAare! Haaaaaareeekrischna!
Aż chciałoby się przebrać w paciorki i pobiegać z nimi.
Świetna seria -z pięknym portretem na koniec -boaH!
Ostatnie kadry super. Kolory do dopracowania (coś mi nie gra).
Dzięki za wizyty. Daniello- w otatnim poprawiłem WB, dzięki za sugestie.
Upał nie do wytrzymania, napięcie sięga zenitu pomimo paru niedogodności jakim jest wszeobecny swąd asfaltowanych podkładów kolejowych. Papieros jeszcze się nie zatlił, a powinien... .
"Gang member: Noon train on time?
Station master: Yes, sir"
To kolejne pytanie nie uspokaja, jakby można pomyśleć O człowieku, który był zbyt odważny, aby uciekać [cytat z plakatu reklamowego "W samo południe"].
433.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.