Nawet na osobności rozmówić się nie mogąBardzo fajne kadry.
lampart - wspaniałe zdjęcie pięknego kota. zawiesił mi się mój system operacyjny przy tym zdjęciu - mój wewnętrzny
dziękuję za opis do tego zdjęcia. emocjonująca godzina![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
185b szczególnie mi się podoba. Da czerwone akcenty, dwa ryki pośród spokoju i odpoczynku.
Pzdr, TJ
miło mi donieść, że pustynny krajobraz znalazł się z konkursie na najlepsze FM Lutego![]()
gratuluję
![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 10.02.20 o 00:58
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ślicznota jaka z tego wąsala, kolory obłędneCo do zmiany sprzętu foto masz już jakieś spostrzeżenia?
Tak na szybko to w A9 bardzo cieszy mnie możliwość pracy na wysoki ISO. Powyższe zdjęcie to ISO3200 a praktycznie nie było potrzebne odszumianie. W olku górną granicę auto iso miałem ustawione 800 a w wyjątkowych sytuacjach używałem max 1600.
Za to olkiem lepiej celowało mi się punktem AF na małe przedmioty, np. głowa ważki - soniaku w większości ostrość mam ustawioną na korpus a nie oczy. Może muszę coś przestawić lub więcej ćwiczyć nowym sprzętem.O rzeczach oczywistych typu gabaryty i waga nie muszę chyba pisać...
Piękny ptaszek![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).