Pięknie uchwycony moment, uwielbiam Twoje zdjęciaObejrzałam też Twoją nową stronę, bardzo mi się podoba
![]()
Pięknie uchwycony moment, uwielbiam Twoje zdjęciaObejrzałam też Twoją nową stronę, bardzo mi się podoba
![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Piękne zdjęcia, każde kolejne jeszcze lepsze od poprzedniego, gratuluję![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Super, że pelikany się nie znudziły@Ola_Olga, fajnie, że byłaś na stronie, dziękuję za opinię
182. Młoda, jednomiesięczna surykatka stoi na czatach, próbując wyparzyć zagrożenia. Trawiaste równiny Makgadikgadi, Kalahari, Botswana
![]()
słodziak![]()
PS chyba już gdzieś to pisałam![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
To zwiastun nowej relacji z kolejnej podróży?![]()
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 6.02.20 o 00:01
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Fajny zwierzak i bardzo ładnie pokazany.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Tak, to zdjęcie z mojej ostatniej wyprawy, zrobione już nowym sprzętem. Dziś kolejne...
183. Chrupiąca przekąska...
Mieliśmy szczęście zobaczyć tego młodego lamparta tuż po udanym polowaniu. Swój posiłek rozpoczął w bardzo elegancki sposób, liżąc delikatnie głowę, po czym... zmiażdżył, a następnie powoli wyssał cały mózg i wnętrzności. Obserwowaliśmy go przez około 1h, jak delektuje się swoim posiłkiem, dopóki nie spojrzał na nas swoimi zielonymi oczyma i nie usłyszeliśmy chrupiącego odgłosu miażdżonej w szczękach małej nóżki wraz z raciczką.
![]()
Piękne spojrzenie, w przerwie na przełknięcie. Fotka bombowa.
Pzdr, TJ
Fajne ma "kłaczki" na języku![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
183 - po raz kolejny opad szczękiTylko podziwiać i gratulować.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)