OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
fajny ten Bęblikzasilasz robalami forum, i dobrze... moje poczekają póki co spokojnie na dysku
bęblik extra. taka drobnica a taki detalaż miło popatrzyć
pozdr
żelek akrobata fajny - reszta nie na moje nerwy![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Krzyżak, klikać w załączniki.
829, 830
![]()
Bardzo fajna wrzutka ta i poprzednia
Co prawda zdjęcia robali mnie nie kręcą ale lubie pooglądać te swory w powiększeniu. Szkoda, że nie da się ich tresować do fot z ludzikami. Raz kiedyś jakiś krzyżak mi zapozował ale skubany ciągle uciekał
. Tak się zapytam, jakie substancje z ogólnie dostępnych dobrze wabią latające robale? Wysmarowałbym rączkę jakiegoś szturmowca i czekał aż coś na niej usiądzie (o ile będę miał tyle cierpliwości).
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ