OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Urokliwy motylos![]()
Ja nie chcę nic mówić ale mąż tej pani od 831 do 833 ma przerąbane z miejsce na buty w szafce na buty
Szczotka z tego robala fajna i przypomniała mi się teraz pewna historia związana ze szczotką do ubikacji, kiedy pracowałem jako przedstawiciel. Pewnego razu robiłem zamówienie w hurtowni chemiczno-kosmetycznej w Sochaczewie i przyszła klientka z jakiegoś zakładu pracy aby zrobić zakupy. Tak wylicza co jest jej potrzebne i już chce kończyć zamówienie ale jej się jeszcze przypomniało o jednej rzeczy i rzekła (imię zmyślone bo już nie pamiętam) "Pani Aniu poproszę jeszcze dwie szczotki do ubikacji bo ukradli". Szczerze mówią to wymiękłem po tym tekście i co ludzie potrafią ukraść![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
836.
837.
jakby co to klikamy tutaj:
A może on kawaler i nie ma tych problemów?
Fajnie wyszło to "bzykające się" 836. Ja to mam zawsze jakieś dziwne skojarzenia jak oglądam zdjęcia i to w 80% całkiem inne niż temat zdjęcia. Poprzednio "szczota" skojarzyła mi się z pewną historią z mojej kiedyś tam byłej pracy, a teraz 836 skojarzyło mi się z dwoma bzykającymi kablam, gdzyż czasami zdarzają się takie kable z taką fakturą i takimi zygzakowatymi kolorami![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Udane bzykanko![]()
838.
839.
840.
841 udane polowanie.
Tu można sobie kliknąć:
Na ostatnim ciekawa sytuacja...tylko obciął bym deczko więcej z góry