W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Patrząc na te Wasze zdjęcia makro to już dawna chodzi mi po głowie aby coś uskutecznić z jakimś oblechem hihi. Pięknych zdjęć oblechów nie mam szans zrobić bo sprzęt nie ten i nie to doświadczenie ale piękną fotę z ludzikiem i oblechem to mam szansę zrobić hihi
![]()
. Najlepszy to byłby jakiś motyl ale weź tu zmuś takiego aby przysiadł na wyciągniętej rączce. Słyszałem, że podobno zakopana w ziemi skórka od banana wabi w to miejsce motyle
.
Co do much to kiedyś zauważyłem, że wabi je musztarda
https://galeria.olympusclub.pl/displ...um=6353&pos=67
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
W końcu też na szczotę trafiłem (kuprówka złotnica), pozować nie chciała, jakaś taka z ADHD.
Klikać w załączniki na dole posta - większa rozdzielczość!
831.
832.
833.
![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Gratuluję udanej szczotki.Ja jeszcze na żadną nie trafiłem w tym sezonie.
![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
Ładna, gratki, na ostatnim zdjęciu dobrze zapozowała. Ja czekam aż forum będzie normalne... Mam już trochę zdjęć, i mam nadzieję, że w końcu forum będzie normalne.
Na kilkadziesiąt zdjęć jedno się udało
Teraz motyl - czerwończyk nieparek znajdujący się na Czerwonej Liście Zwierząt Ginących i Zagrożonych:
Zagrożonych.
klikamy w załączniki!
834.
835.
i w galerii:
Czerwończyk nieparek
Bardzo dobre. Skoro nieparek to nic dziwnego że zagrożony gatunek![]()