Chcesz się wymienić?
The question is, who cares?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zbyt górnolotnie ujęte. Jesteś na stutysięcznym stadionie, gra Polska i jakaś inna drużyna narodowa, jak chcesz zamanifestować, że jesteś Polakiem? chyba , ze kibicowanie polskiej drużynie nie jest oznaką patriotyzmu?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
jeśli masz takie nastawienie , to ok` " Kto nie kibicuje nie jest patriotą" - skąd to wytrzasnąłeś???? Chyba, ze oglądasz rywalizacje sportową jak serial telewizyjny, może tez tak można. Mam takie wrażenie, ze nigdy nie udzieliła Ci się atmosfera choćby meczu piłkarskiego. a jak są skoki narciarskie na Wielkiej krokwi to te flagi, czapki, szaliki itp. są dla sąsiadów obok???
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
1. Zdjęcie jest słabe.
2. Autor próbował je ubrać w jakąś symbolikę.
3. Dyskusja jest nt. symboli narodowych a nie na temat zdjęcia.
4. Nie widzę żadnej prowokacji - jestem ślepy?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
OT o kibicowaniu - nie mogłem się powstrzymać![]()
Jakieś dwadzieścia lat temu kolega dał się namówić zagorzałemu sympatykowi Widzewa na pierwszy w życiu mecz piłkarski na stadionie. Akurat szlagier - Widzew : Legia, więc emocje zapewnione. Jako jedyny bez szalika i barw klubowych przyglądał się widowisku i na murawie i na trybunie (przepraszam kibiców Legii, cytat: "Legia to stara k...!", układ prawie taneczny, itd). Nagle wyrósł przed nim kibic z dość krótką szyją i równie krótkim owłosieniem na głowie i zapytał: "A ty ch..., czemu nie śpiewasz?" Kolega w dziesięć sekund opanował choreografię i słowa przyśpiewek...
Koniec OT.