Prawdziwa lekcja patriotyzmu lokalnego![]()
Prawdziwa lekcja patriotyzmu lokalnego![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Pozwolisz, że wyjaśnię Ci sens Twoich własnych słów:
Czyli uważasz, że kibicowanie (polskiej drużynie) jest oznaką patriotyzmu.
Więc kto kibicuje (polskiej drużynie)jest patriotą. Prosty wniosek, że kto nie kibicuje (polskiej drużynie), patriotą nie jest.
W dziesięć sekund został lokalnym patriotą.
Można?
Można, tylko trzeba odpowiedniej zachęty.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Można nawet unikać płacenia podatków, palić w piecu oponami, wyrzucać śmieci do lasu, pogardliwie odnosić się do obcych (czyt. innych niż ty), żonie przypierdzielić przy obiedzie, schlać się jak świnia i zarzygać pół miasta, ale wystarczy założyć t-shirt z orzełkiem i już jesteśmy po jasnej stronie mocy![]()
Trzeba przyznać, że w temacie piłkarskim i o barwach narodowych Icelander już się kiedyś wypowiedział
Projekt stoju dla działaczy PZPN
Ale to wcale nie był dowcip. Nawet jeśli z kibicowania polskiej drużynie miałby płynąć wniosek, że mamy do czynienia z patriotyzmem, to nie znaczy jeszcze, że niekibicowanie polskiej drużynie równoznaczne jest z postawą niepatriotyczną. Błąd, który popełniłeś, w logice zwie się odwróceniem implikacji![]()
Ostatnio edytowane przez epicure ; 5.05.16 o 14:41
Chyba Panie epicurejczyku trafiłeś w sedno problemu, ja tylko dorzucę tak chętnie ostatnio mieszanie pojęć: Kibic i Patriota.
Choć czasem mi nie po drodze z Wikipedią, to tu się zgadzam:
Zamieszczone przez Wikipedia
I tego się trzymajmy, po kiego grzyba tworzyć jakieś dziwolągi?Zamieszczone przez Wikipedia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|