E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nadal spodziewam się tylko słow kilka tutaj i linka do siebie.
Reklama tu i pewnie gdzie indziej służy głownie frekwencji tamże.
Oby w podsumowaniach były obiektywne wnioski. Zresztą nie ma się czego czepiać. W tydzień użytkowania zimą nie do końca da się sprzętu dogłebnie sprawdzić, trzeba by nic innego nie robić i trafić w pogodowe okienko.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
W przypadku takich testów to chyba ciężko o szeroko pojęty obiektywizm. Fotografia to w pewnym sensie sztuka i każdy postrzega to inaczej, każdy ma indywidualne odczucia i sposób odbierania tego co już wykadrowane. No niby można podpierać się tabelkami ale ja już dawno przestałem na nie patrzeć.....no może czasem zerknę na optycznych
A lx chodzi mi po głowie....a właściwie przesiadka z rx100III.... Jednak czekając za testem i czytając opinie poprzedników to przyznam się,że mam wątpliwości. Obawiam się,że ta "przesiadka" może nic mi nie dać, no pomijając ergonomię. Może test wniesie coś nowego w moje rozważania.
Czekam.
pozdr.
R/
Sony FF , Minolta , Olek i analogi...
Recenzja będzie na blogu, ale nie z powodu frekwencji, bo ja z ilości odsłon nic nie mam, tylko dlatego, że tam jest jej miejsce. Na forum zniknęłaby po kilku postach.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb