uuuuuu lalalala![]()
było sobie życie
no, w końcu Panas puszcza plastik dla ludzi. prawie cały tłum katujących FZ-30/50 będzie niedługo na tym forum... fajny ten obracany LCD, niczym w kamuniu i w plastelinie E-next.
Dlaczego panasonicarze mają tutaj zawitać ;pZamieszczone przez KaarooL
olyclub, a nie fourthird club
Aparacik fajny... w końcu coś zastępującego 330...
Ciekawe jak cena.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
zawitają, zawitają, póki co większość optyki jest od OLKA. a E-330 toto nie zastąpi, no chyba że zrobili ten patent z dwoma matrycami.
mam nadzieję że lepiej będzie sobie radził ze światłami, podobnie jak lepiej radził sobie L1 od E-330.
cena? stawiam na 3,5 klocka za body.
będizesz ich wyganiał ?Zamieszczone przez grizz
![]()
było sobie życie
Eeee .. jakoś po zobaczeniu D3 już na mnie taka zabawke nie robi wrażenia ...Zamieszczone przez fotomic
![]()
Ale fajnie będzie, bo dojdzie kolejne body do systemu ...![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
"Double AF system (with and witout Live View)"Zamieszczone przez KaarooL
hmm?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To akurat dobra wiadomość... panasonic potrzebuje własnie takiejzabawki klasy e510/e410, żeby sobie klientów napędzić.Zamieszczone przez RobertW3D
Ale powoli staje się męczący fakt braku nowej semi-pro puszki (tak co by ładnie wyglądała w zestawieniuZamieszczone przez grizz
) Jak to dobrze, żę mi póki co starcza E-500 ... gdybym potrzebował czegoś semi-pro, to bym chyba kupił tego D300
/EDIT - niech chociaż wypuszczą w końcu coś z ergonomią na miarę D80!! Ileż można produkować kompaktów z wymiennymi obiektywami?![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....