cześć Ula,
fajny obraz, brawo!
pozdrawiam,
cześć Ula,
fajny obraz, brawo!
pozdrawiam,
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
muszę to zobaczyć na swoim monitorze bo mój w robocie jest bez sensu skalibrowany.
niemniej wydaje mi się że aż tak Caryńskiej za mgłą bym nie chowała - ale podejrzewam że ściągnięcie zabarwień z traw może mi podejść![]()
jak ten pierwszy plan poprawiałeś ?? ściągałeś tylko jakiś kolor - czy jakieś inne hokus pokus ???
---------- Post dodany o 15:14 ---------- Poprzedni post był o 15:00 ----------
i daj też przepis na to co na drugim planie zrobiłeś - - bo kto wie może mnie te mgły przekonają![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Oryginał lepszyCiachnął bym ciut góry. Ale i tak jest malyna
![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
oryginał o wiele lepszy...
A mi "pasują" takie górskie kadry
Pozdrawiam.
Dal mnie też ciut za dużo góry ale widoczek smakowity, kolory też. I również jestem za oryginałem
Fajnie zobaczyć widok ze Smereka, gdy tam byłam (i na Wetlińskiej), widoczność była jakieś 15 m![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 23.10.15 o 01:42