Przepraszam, też pozwoliłem sobie trochę "spsuć".![]()
Przepraszam, też pozwoliłem sobie trochę "spsuć".![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Karkonosze z przyjemnością sobie pooglądałem, tym większą, że zdjęcia fajne a miejsca dobrze mi znane.
dzięki za Wasze wersje.. trochę mi uświadomiły - a to najważniejsze...
ostatnio nie mam za wiele czasu na forum, ale jestem bardzo ciekawa opinii co do kolejnej foty - bo ja nadal nie umiem być obiektywna![]()
w październiku udało się z fajną ekipą wyskoczyć w Bieszczady
choć pogoda nie była aż tak fajna jakbyśmy chcieli - to i tak w końcu udało się dotknąć tych cudnych długich, jasnych traw połonin - uwielbiam je![]()
póki co taki strzał z piątku z drogi na Smerek na zachód słońca który się schował i pokazać się nie chciał![]()
ale za to z widokiem w drugą stronę - na Połoniny: Wetlińską i Caryńską ( bo na szlakach warto i trzeba się obracać za siebie)
324
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ulka, podoba mi się... bardzo mi się podoba!
Bardzo przyjemny w odbiorze obrazek. Fajny klimat, miękkie światło, super kolory, bardzo ładnie wszystko się złożyło. Jedynie co poprawiło by mi jeszcze odbiór to kadr w proporcjach 3:2m jakoś 4:3 w krajobrazie mi nie pasuje. Coraz częściej nawet skłaniam się w kierunku 16:9...
też dla mnie trochę za kwadratowo - 16:9 testowałam w Sudetach - i do poziomych kadrów pejzaży osobiście też bardzo mi podchodzi...
tutaj niestety aparat wygrał ze mną 2 do 0raz bo zapomniałam o RAWach :/ ale to ciut mniej bolało - a 2 nie wiem jakim cudem przestawiając format na 1:1 i tym samym 800x800 - myślałam że się zastrzelę jak to przyuważyłam
![]()
dzięki Panowie![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
na szczęście za wiele nie straciłam![]()
a nauczka na przyszłość została![]()
Jest jeszcze format 16:10. Też jeden ze standardów. Jest troszkę wyższy od 16:9 a czasem warto złapać kawałek ciekawego nieba.
Ula brawo ładne zdjęcie. Mam nadzieję na więcej![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||