OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Mgliste foty zajefajne. Na czele są śnieżne kotłyFaktura skał, mgła, fiszka i fotograf fajny klimat stworzyły
![]()
a dziękuję ślicznie miło mi to słyszeć (czytać)zwłaszcza że mi też chyba bliższe są te mgliste
no to zapodam jeszcze kilka w takim razie co by pokazać jaką mgłę miałam ja w tych najbardziej hardcorowych momentachZamieszczone przez alnico
![]()
314 idąc w kierunku Śnieżnych Kotłów po drodze mijamy Łabski Szczyt - który wyłania się zza mgieł przed nami
315 trochę szczegółów dla pasjonatów przyrody
316 i dalej przed siebie ku Śnieżnym Kotłom
w końcu dotarliśmy do rozwidlenia dróg ale zero informacji ile jeszcze nam zostało do Śnieżnych Kotłów, mówię dziewczynom, że pewni są już tuż tuż, dlatego nie piszą - odwracamy się w stronę drogi którą szłyśmy - i naszym oczom ukazała się wielka zjawa, która wyłoniła się zza mgły - tak to było "Schronisko" na Śnieżnych Kotłach a tak naprawdę Radiowo-Telewizyjny Ośrodek Nadawczy - oj dawno nic co się nie rusza mnie tak nie przestraszyło![]()
317 tu to już po wyłonieniu - parę sekund wcześniej w tym mleku nie było nic widać![]()
318 coraz większy
319 i ze skalą porównawczą w postaci człowieczków trzech
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Mnie też mgliste serie podobają się bardzo![]()
Jak to inaczej wygląda gdy w czerwcu w 30 stopniowym upale bez jednej chmurki maszerowałem. Widoków brak , ale jest klimat na zdjęciach.
Olympus E-PL7 dual kit 14-42mm , panasonic 20m f1,7
Początkujący za obiektywem ...
wiedziałam że ktoś się pozna![]()
zależy kto co lubi, ale faktem jest że te mgły sprawiły, że gdy słońce pojawiło się na choćby minutę to miało stendingowejszyni masę uśmiechu na naszych gębach
![]()
żałowałam tylko że noc nie okazała się łaskawa i nie było gwiazd widać - a chciałam pofocić![]()
to jeszcze jedną serię z samych Śnieżnych dorzucam
320
321
322
323
![]()
![]()
![]()
![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
323. fajny kadr. Trochę jak pośladki to wyglądaKingsajz...
dzięki Aga - faktycznie coś w tym jest![]()
lubię ten kadr chyba nawet bardziej od poprzedniego z tego miejsca
ale obiektywna być nie umiem
nie wiem czy komukolwiek będzie się chciało - ale jako że bliski mi jest ten kadr - ciekawa jestem (nie ukrywam) co spece od PSujów i innych LR potrafiliby z tego wyciągnąć
zmierzyłby się ktoś z totalnym brakiem światła i mgłą ??
dodam dla tych co nie chcą ściągać kota w worku że to ten kadr
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||