Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Słynne mosty Helmuttha, aż miło popatrzeć
Dawaj następne bo ładne.
Mozesz je dopasować wielkością do laptopa np. fullHD? Nie sposób sie im przyjrzeć. Jak chcesz sprzedać dopasuj się trochę do klienta...
Ta ze smugą spalin bardziej się mi podoba.
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.11.14 o 10:08
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zawsze, jak czytam taki komentarz, jestem zakłopotany.
Co to, tak naprawdę, piszący chciał mi powiedzieć?
- niezłe, ale architekturze w Twoim wydaniu, i tak nie dorówna
- daj se spokój z tym tematem. Rób architekturę, to Ci jeszcze jakoś wychodzi
Najbardziej mnie dołuje taki komentarz od kogoś, o kim wiem, że potrafi być złośliwy. Skłaniam się wtedy ku drugiej opcji![]()
No bo samolot, ląduje, jest mgła. Ok. Tylko co z tego? Co chciałeś przekazać lub pokazać? Samolot? Ogrodzenie? Trud lądowania w takich warunkach?
Za Saboorem, wolę architekturę.
The question is, who cares?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|