Wszystko jest tam, gdzie się go trzeba spodziewadziewać...
Wszystko jest tam, gdzie się go trzeba spodziewadziewać...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Zdjęcie mostu bardzo dobre, szczególnie te które wrzuciłeś do galerii.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Przepraszam, że się nie odzywałem. To ani dlatego, że mnie zatkało po takich komentarzach i ocenach w galerii, ani z zarozumialstwa
Po prostu mój laptop odmówił współpracy. Mimo, że miałem płytę ratunkową, kopię partycji systemowej (zrobioną systemowo) i backup tejże wykonany "zewnętrznym" programem, nie udało mi się skłonić go do współpracy.
Kiedy "wykorzystałem" kilkukrotnie, znane mi brzydkie wyrazy i po wykonaniu wielu nie całkiem przemyślanych ruchów, udało mi się namówić go do reinstalacji systemu przy pomocy płyty instalacyjnej, którą kupiłem jakiś czas temu, jako opcję upgrade-u z WInXP do Win8.
Trochę to trwało ale powoli odtwarzam stan sprzed reinstalki.
Dziękuję wszystkim za życzliwe komentarze
Żadne wirtualne próby nie są w stanie zepsuć mi realnego apetytu
Ja też za nim nie przepadam
Fakt, to nie jest niebo.
Mirek Ci wyjaśnił, choć tego rozjaśnienia w LG też nie widziałem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Łatwiej zreanimować komputer niż zrobić dobre zdjęcie ale będę się starał![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Biorę oba.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
helmuth, fazi75 słów na wiatr nie rzuca. Jeden ma być dla niego, a drugi dla mnie
---------- Post dodany o 23:05 ---------- Poprzedni post był o 22:58 ----------
Bodzip, miałeś ostatnio jakieś lewe 700 zeta? Może jakiś trzeci się znajdzie? Helmuth, znajdziesz coś?![]()