Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 12.11.14 o 21:31
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Witam po długiej przerwie
Nie, to nie ten.
Ten o który pytasz, jest tu.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Gdyby była panienka i to w dodatku z dwoma cyckami, to bym się nie odezwał, tylko zastanawiał czemuś się tak późno za baby zabrał. Z samolotem to nie przejdzie. Zastanawia mnie dlaczego tak uparcie oczekujesz ocen z zakresu 0-1. Nawet w galerii jest od 0 do 5 (chyba, bo dawno nie byłem). W szkole robiliśmy analizy wiersza na polskim i zastanawialiśmy się co nam autor chciał przekazać. Pewnie nawet autor nie zdawał sobie sprawy co w jego wierszu wyczytać można.
Jak Cię zam, to po tekście "zdjęcie do bani" napisałbyś "a dlaczego do bani"?![]()
The question is, who cares?
A mnie się podoba, ale ja ostatnio lubię mgły.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Przepraszam Cię najmocniej, że dopiero teraz odpowiadam. Niezbyt uważnie ostatnio przeglądałem swój wątek i nie zauważyłem
Chodzi o zdjęcia w wątku?
Prawdę mówiąc, nie oczekuję żadnych ocen. Wolę wymianę zdań o zdjęciu albo nawet inną wersję mojego zdjęcia. To więcej daje niż ocena.
0 lub 1 łatwiej dać, niż uzasadnić dlaczego zdjęcie jest, zdaniem komentującego, marne.
Nie chcę nic przekazywać moimi zdjęciami. Nie trzeba rozumieć co chciałem przekazać, wystarczy ocenić to, co pokazałem
Masz rację, wolałbym "zdjęcie do bani bo ..."![]()