Może brak UWA, może brak pomysłu. Tak na pierwszy rzut oka wyglądają ostatnie zdjęcia. Moim zdaniem można wyróżnić trzecią fotkę za rytm 3 słupków i okien.
Może brak UWA, może brak pomysłu. Tak na pierwszy rzut oka wyglądają ostatnie zdjęcia. Moim zdaniem można wyróżnić trzecią fotkę za rytm 3 słupków i okien.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
UWA = Under Water Aparaten
Nie, jaja sobie robię - chodzi o szerokie szkło.
Heniu, masz coś szerokiego np. 9-18 ? To na statyw i pstryknij panoramę.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie wykorzystujesz możliwości aparatu, a Wi Fi + smartfon i już nie jest "w ciemno"
Chyba się nie mylę, że E-M10 umożliwia takie zdalne sterowanie z podglądem kadru w telefonie ?
Co do ostatnich zdjęć też wolałbym to w szerszym ujęciu zobaczyć, nawet składając 2 czy 3 kadry z "zwykłego" obiektywu.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 30.01.16 o 18:28
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
no dla mnie także ostatnia seria taka se - jakoś nie umiem sobie tego poukładać w głowie jak to wyglądać powinno w oryginale ( a z reguły nie miałam z tym problemów)
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wcale się nie dziwię bo to nie są zdjęcia całego dziedzińca czy choćby jego większej części. Na pierwszych dwóch jest ten sam fragment, pokazany z dwóch stron. Jest to przybudówka, w której są schody i korytarze do wind. Same windy są na zewnątrz .
Na trzecim jest przybudówka spełniająca te same funkcje ale w tym mniejszym budynku.
Dla mnie Twoje fotki są bdb! Widzę jednak, że koledzy i koleżanki z forum wiedzą jak zrobić aby były jeszcze lepsze.
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Wejdź na ostatnie piętro lub na dach i pstryknij z góry. To wcale nie taki łatwe ująć w jednym zdjęciu t6en ciekawy kompleks
Jacek