Strona 35 z 173 PierwszyPierwszy ... 2533343536374585135 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 1724

Wątek: Ze samiuśkich Tater

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Odp: Ze samiuśkich Tater

Cytat Zamieszczone przez alnico Zobacz posta
    Do kalendarza już nie daję, gór tam sporo, ale jakby ktoś chciał coś z ostatnich fotek to piszcie.
    Po kliknięciu większa rozdzielczoś
    Dawaj, będzie z czego wybierać.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Prezentujesz widoczki jakie mieszczuchy (leniuchy ) oglądać lubią!

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

O i kolejna "kozica górska" . Dobrze, dobrze jak się napatrzę to nie będę musiał chodzić (przynajmniej taką wymówkę dam żonie)
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez yamada Zobacz posta
    Ładną pogodę Trafiłeś, dawno takiej w Tatrach nie miałem. Woda jak lusterko takiej nie udało mi się jeszcze tam widzieć. Szlak słowacki polecam, jest bardzo widokowy, tylko chcąc oprócz wchodzenia robić zdjęcia trzeba sporo czasu na taką wyprawę przeznaczyć.
    Pogoda trafiła się wymarzona. Słonecznie a jednocześnie chłodno i bezwietrznie - w sam raz na długa wędrówkę. Co prawda z niskimi chmurami, poniżej szczytów fajne zdjęcia wychodzą, ale na Rysy we mgle to bym się nie odważył.
    Cytat Zamieszczone przez gulasz Zobacz posta
    Szerokości czasami przydałoby się więcej no ale cóż
    Trzeba panoramkę strzelić wg. przepisu Bodzia i poskładać wg. opisu, którego jeszcze nie zamieścił . Ja tam jakąś strzeliłem, czekam ciągle na instrukcję poskładania . Leń jestem i nie chce mi się szukać
    Cytat Zamieszczone przez jaclas Zobacz posta
    Zazdroszczę, i zdjęć i tej kondycji
    Kondycję to miał dziadek tak na oko po siedemdziesiątce zasuwający pod górę z plecakiem niewiele mniejszym od niego takim tempem, że ciężko było nadążyć. Ja tam nigdy dobrej kondycji nie miałem, po równym mogę pocisnąć, pod górę już jest gorzej - takim spokojnym tempem, byle do nocy wrócić. Pocieszające jest to, że z wiekiem nie widzę aby było gorzej, a nawet mam wrażenie, że jest lepiej.
    Trasa jest długa, ale jak się ją rozłoży na cały dzień nie jest specjalnie wymagająca. Dłuższe strome podejście to dopiero Rysy a tam wyżej, na łańcuchach to się już bardziej odpoczywa, czekając na innych. Dobrze jest przemyśleć problem butów. Widziałem, że ci z typowo górskim obuwiem biorą często dodatkowo drugie buty, a widziałem nawet takich co szli boso. Po tym jak przymierzałem różne takie buty wcale się nie dziwię - w większości z nich pewnie poddałbym się nie kończąc tej asfaltówki. Tylko kunie by zostały, ale dla prawdziwego turysty takiej hańby już chyba nic by nie zmyło
    Generalnie każdemu polecam, ale trzeba wcześnie wyruszyć. Sporo osób wychodziło też łatwiejszym podejściem od Słowackiej strony, podobno jeżdżą tam busy. Widoki na górze bezcenne .
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Trzeba panoramkę strzelić wg. przepisu Bodzia i poskładać wg. opisu, którego jeszcze nie zamieścił . Ja tam jakąś strzeliłem, czekam ciągle na instrukcję poskładania . Leń jestem i nie chce mi się szukać
    Microsoft ICE zrobi to dość dobrze, Hugin (jak zrobiłeś sensowną zakładkę) też poradzi sobie sam z automatu. Sklejaj i wrzucaj

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Sporo osób wychodziło też łatwiejszym podejściem od Słowackiej strony, podobno jeżdżą tam busy. Widoki na górze bezcenne .
    Na sam szczyt? Na to się piszę

A tak na serio to już od kilku lat zastanawiam się nad tymi Rysami od słowackiej strony. Zawsze mówię, ze może za rok jak poprawię kondycję, ale jakoś nie widzę tej poprawy.
    Może za rok?

| OlyJedi Awatar alnico
    Mieszka w
    Śląsk, Mikołów
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria

Jeszcze kilka z Morskiego Oka:
    260.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	mool1-2.JPG
Wyświetleń:	551
Rozmiar:	795,1 KB
ID:	128341
    261.

Nazwa:	mool1.JPG
Wyświetleń:	510
Rozmiar:	794,1 KB
ID:	128340
    262.

Nazwa:	mool1-3.JPG
Wyświetleń:	612
Rozmiar:	971,1 KB
ID:	128343
    263.

Nazwa:	mool1-2-2.JPG
Wyświetleń:	536
Rozmiar:	730,3 KB
ID:	128342
    OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy .
    Kiedy wychodzę w góry wracam do domu ; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
    Szwarc, mydło i powidło
    || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Jeszcze kilka z Morskiego Oka:
    Pięknie. Piękne miejsce, piękne zdjęcia.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria

262 - cudnie się odbija - pogoda w piątek chyba jednak lepsza niż w poniedziałek była
    chociaż nie wiem czy sama bym sobie poradziła z tym ostrym słońcem

wybierz coś do kalendarza - serio serio
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

Uprawnienia umieszczania postów