Ten szmaragd wody jest cudowny. A podobnie jak Ulka, ostatni raz tam byłem hmmm - ze 20 lat temu.
Ten szmaragd wody jest cudowny. A podobnie jak Ulka, ostatni raz tam byłem hmmm - ze 20 lat temu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja jeszcze dawniej, nie licząc zeszłego roku, kiedy zima już tam panowała i szmaragdu nie było widać.
Teraz wspinamy się już pod górę.
274. Na początku mijamy strefę wiecznej zmarzliny
275.
276.
277. Czarny Staw coraz mniejszy, za nim wyłania się Morskie Oko
278.
279.
280. Dochodzimy do Buli pod Rysami
281.
282. Pierwsze łańcuchy
283. Niektórym ten łańcuch sprawił duży kłopot, potem jest już lepiej
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zdjęcia bardzo się podobają, choć kolor wody jak myślę, to raczej w sporej mierze, Twoja zasługa. Ale nic a nic mi to nie przeszkadza,
![]()
Mi też nie przeszkadza, trochę było grzebane i kolory bardziej wychodzą
Kolor generalnie zmieniał się mocno w zależności od miejsca, kąta patrzenia. Na dole Morskie Oko ma odcień mocno zielony, zaś Czarny Staw szmaragdowy lecz od góry przechodził w niebieski z szmaragdowym krajem. Czasem różnice między stawami były wyraźnie widoczne, czasem się zacierały. Tu wrzucam fotkę z powrotnej drogi, Czarny Staw już w cieniu - RAW wywołany w LR, jedyną operacją było zwiększenie kontrastu +50.
284.
![]()
Ostatnio edytowane przez alnico ; 31.08.14 o 13:20
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
284 Wooooow!
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Piękne widoki. Jak zwykle czekam na fascynujący ciąg dalszy![]()
cudnie niebo odbija się w nim![]()
i jak tu nie kochać Tatr![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
oglądam zdjęcia z 3 ostatnich wrzutek i oglądam, i oglądam....
szczególnie podobają się te ze stawami. śliczne. gratuluję
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
wystarczy, że patrzę na te zdjęcia i oddech mam szybszy![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie