Zaczynam się bać towarzystwa...Mirek54:Ja tez bylem stanowczy dopoki Bodzia nie zobaczylem.Nawet sie dlugo nie zastanawialismy.Bardzo milo wspominam,no fajnie bylo po prostu.
Zaczynam się bać towarzystwa...Mirek54:Ja tez bylem stanowczy dopoki Bodzia nie zobaczylem.Nawet sie dlugo nie zastanawialismy.Bardzo milo wspominam,no fajnie bylo po prostu.
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To jeszcze jedna fotka dla dalszego rozluźnienia:(w tym pomieszczeniu byłem jako drugi Polak...)
Pragnę zwrócić uwagę szanownemu ahutta że ja ani słowa nie napisałem,że instrukce nie są pisane poprawną polszczyzną.Sądziłem,ze równie istotna jak dyskusja o fotach jest wzajemna wymiana doświadczeń dotycząca sprzętu fotograficznego i wszystkiego co się z tym wiąże.Chyba,że istnieje jakiś dodatkowy regulamin,o czym ja nie wiem.Dziękuję tym,którzy wykazali się poczuciem humoru.Niestety nie mogę tego napisać o bodzip,który dalej brnie w ślepy zaułek pisząc dalsze komentarze,dlatego też nie zamierzam z nim dyskutować na tym poziomie.
nie było tak źle... chociaż schody jakby trochę bardziej strome się zrobiły....
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No to albo ja nie umiem czytać ze zrozumieniem, albo Ty nie wiesz co chciałeś napisać:
Uważam za niedopuszczalne pozostawienie zapisów angielskich typu set,pixel count,file name itp w tabeli" opcje " i gdzie indziej,co w znacznym stopniu utrudnia korzystanie z instrukcji.Nie każdy zna język angielski,a odpowiedniki tych słów zapisane są przeważnie w menu aparatu w języku polskim/wybór języka/.Można by dopisać tłumaczenia w języku polskim,ale tu nie o to chodzi.
Sprawdziłem kilka instrukcji aparatów znanych firm i praktycznie wszystkie zapisy instrukcji aparatów kierowanych na rynek polski były w języku polskim.Piszę o tym po to,aby jeśli ktoś ma jakiś wpływ na tłumaczenie instrukcji ,zwrócił na ten fakt uwage osobom kompetentnym
---------- Post dodany o 22:30 ---------- Poprzedni post był o 22:29 ----------
Dwóch, trzech, co za różnica. Ważne, że impreza była![]()
The question is, who cares?
Idę spać. Może soię sobie przyśnię![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||