cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
O kurde, monitor ze śmiechu poplułem![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dawno nikt nie wrzucił fotki z xz-2![]()
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Co to za miejsce?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Tak czytam i oczom swym pięknym nie wierzę. Odświeżam stronę, czytam raz jeszcze i dalej nie wierzę. Chłopie, weź wyluzuj. A co Ci miał Bodzip napisać? No ma rację, czepiasz się. Weź otwórz instrukcje wielu innych sprzętów, nie ważne czy foto, czy lodówek, czy innego telefonu i sprawdź, czy wszyscy piszą w owych instrukcjach literacką polszczyzną. To, że Ci się to należy, to w sumie masz rację, przepisy mówią, że produkt wprowadzany na rynek polski ma mieć instrukcję po polsku. Tyle, że przepisy nie precyzują, czy ma to być po polsku zredagowane na poziomie prof. Jana Miodka, czy wystarczy "Kali jeść, Kali pić". Jeśli uważasz, że instrukcja jest niezgodna z przepisami i przysługującym Ci jako konsumentowi prawem, to zgłoś ten fakt do najbliższego Tobie inspektoratu Inspekcji Handlowej. Taki tryb postępowania będzie o wiele bardziej odpowiedni. Zaczniesz rzeczywiście walczyć o przysługujące Ci prawo "do budy". Na forum, mimo najszczerszych chęci, nikt nie będzie w stanie Ci w tej materii pomóc. My tu tylko o fotkach gadamy i czasem o ślicznej części ciała Maryni, która znajduje się tam gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę.
---------- Post dodany o 21:50 ---------- Poprzedni post był o 21:48 ----------
A ja bezczelnie wrzuciłem dziś filmik z XZ-2, ale w swoim wątku (https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1113183).
The question is, who cares?
Chorwacja, park narodowy rzeki Krka (okolice Sibenika)
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Nigdy nie mow nigdy.Ja tez bylem stanowczy dopoki Bodzia nie zobaczylem.Nawet sie dlugo nie zastanawialismy.Bardzo milo wspominam,no fajnie bylo po prostu.
Co do budy to nie jestem taki pewny.Widzialem wiele psow i napewno nie kazdy mial bude.
Ps.Nie zmienaj orjetacji przecie Ci nikt nie kaze .
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie