Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
@luc4s - ostatnio spędziłem dwa tygodnie w Krakowie i szybko tam raczej nie wrócę - jestem ze Szczecina :P
@frost - świetny patent
@Iwo - jest to do przemyślenia. Ogólnie na początku też tak naciskałem na tego Metza 58 AF-2, bo ma lampkę z przodu i ona ładnie by cienie z pod oczu rozbijała. Długo nad tym myślałem. Mam kilka opcji takie jak lightsphere itp, chociaż moim zdaniem najłatwiejszym rozwiązaniem jest wbudowana druga lampa w Metzie
Ostatnio edytowane przez pudlox ; 24.07.14 o 22:17
Używasz oryginał?
Wiem tyle że ceną. Ile zapłaciłes?
to było tyle lat temu, że nie pamiętam pewnie coś koło 50 zł. jedyne co zauważyłem to to że ten który kupiłem wcześniej lekko zżółkł a ten drugi trzyma kolor![]()
kiedyś kupiłem oryginalny dyfuzor za wielkiej wody za ponad 100 i nie było różnicy od podróbek w Polsce za 25dodałem go do metz 54 jak go sprzedawałem.
Rzeczywiście skutecznie rozbija cienie pod oczami?
---------- Post dodany o 10:45 ---------- Poprzedni post był o 10:30 ----------
Nie mogę pisać na giełdzie, więc zapytam tu, bo może ktoś chętny. Kupiłem za granicą dwie sztuki OM-D E-M1 bo cena chyba dobra była. Teraz potrzebuje pieniędzy na obiektywy, więc mogę oddać jedną sztukę - nową. Jeśli ktoś chętny, to zapraszam na PW![]()
ja jestem zadowolony, czasem wychodzi cień za ale to wszystko zależy od sytuacji,
P.S.
jeśli oddać to biorę, jeśli sprzedać to dziękuję![]()
![]()