nie słyszałeś o tratowaniu konia![]()
dobra zostawmy konie w spokoju
aż tak daleko idących życzeń nie ma - nie trzeba - to delikatne i tak mnie się podoba![]()
tylko głośno myślałam![]()
nie słyszałeś o tratowaniu konia![]()
dobra zostawmy konie w spokoju
aż tak daleko idących życzeń nie ma - nie trzeba - to delikatne i tak mnie się podoba![]()
tylko głośno myślałam![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
paralaksa..., polaraksa..., porarelaksu..
pola raksa, hhmmm Załącznik 123830
ale do tematu:
ciekawe jakby to zdjęcie wyglądało z lekko większym kontrastem?? wiem, wiem - nie byłoby wtedy łagodności, ale... ciekawe jakby wyglądało?![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
no wygląda co najmniej jak byś śmiał ze mnie w każdym kolejnym słowie![]()
niemniej cieszy że nie tylko mnie zastanowiły większe kontrasty
dzięki Ci abirze![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
ów Łania chyba dorabiać dziurki do paska musiała - biedactwo![]()
jako że na róż ponoc mam alergię pozostanę przy dywagacjach na temat 130 czy z większym kontrastem czy bez niego![]()
w życiu, ale mam niskie notowania
to wszystko przez tę polę raksę...
pisząc post nie wiedziałem że już jakaś fachura wspomniała o tym - promis
---------- Post dodany o 13:34 ---------- Poprzedni post był o 13:31 ----------
jak już jestem w wątku, to napiszę, że łania jest zapięta po ostatni guzik, żeby nie napisać dziurkę
wesoły taki przerywnik, wesoły![]()
no raczej że przez niąZamieszczone przez abir
![]()
![]()
fachury muszą się wspierać - i czasami wyręczać - że mam wolne - piszeZamieszczone przez abir
![]()
coś robic trzeba![]()
a wątku już nie zaśmiecam![]()
bo tu swoje 5 minut ma wstawiona przed momentem łania