To moje drugie zdjęcie na forum. Zrobione Olkiem UZ 760 w Górach Stołowych. Ogniskowa 18 mm, czas 1/640s przysłona 4. Proszę o ocenę.
To moje drugie zdjęcie na forum. Zrobione Olkiem UZ 760 w Górach Stołowych. Ogniskowa 18 mm, czas 1/640s przysłona 4. Proszę o ocenę.
Kris
www.artrock.pl
Jest OK.fotka mi sie podoba...........szkoda ze to drzewo wyrasta z pleców dziewczyny.Pozdrawiam
Fotka bardzo może być. Bardzo osobliwa kompozycja ł
Dziękuję. A oto kolejne. To Rovinij w Chorwacji. Piękne miejce. Czas 1/60, przysłona 8, ogniskowa 35.
Kris
www.artrock.pl
i jeszcze koncert. Nie załapałem się na Oly-konkurs ze zdjęciami koncertowymi, więc teraz jedno zdjęcie. Z ręki, na czułosci 1600. Wiem, duże ziarno, ale zdjęcia z lampą z koncertów zupełnie mi nie podchodzą. Aha, to już E 500 (wiem, niektórzy powiedzą, że domyslili sie właśnie po ziarnie).
Koncert Riverside, obecna trasa, Poznań, klub Zeppelin Hall.
Kris
www.artrock.pl
Wszystkie fotki sa starnnie dopracowane zarówno w fazie pomysłu, jak i kadrowania oraz delikatnych poprawek PSowych. Bardzo mi się podobają.
Koncertowe zdjęcie zrobilo na mnie najwieksze wrażenie, dymne czerwienie, to muzyka, solista jest w niej zanurzony.
Pzdr, TJ
Koncertowa fota miodzik.Gdzie ty widzisz ziarno? A może ja ślepy jestem? Dziwaczny jak dla mnie kadr, ja bym pewnie to zrobił ciaśniej. Ale Twoje kadrowanie (choć dla mnie nietypowe) podoba mi się. Oj, jak ja lubię takie niedoświetlone, klimatyczne foty z koncertów.
![]()
Dla mnie 2 najlepsza, później 3 a na końcu 1.
Na dwójeczce "rakieta" gotowa do startu.![]()
E-620 | HLD-5 | 14-42 | 40-150 |
5DmkII | 50D | C20/2.8 | C28/1.8 | C50/1.4 | C85/1.8 | C100/2.8L IS | C200/2.8L II | 300/2.8L IS | TC 1.4X II | TC 2.0X II | 580exII
Johan, dzięki. Może ze względu na personalne odniesienia (bo bardzo lubie tę parę) jakoś mam największą słabość do tego zdjęcia (nr 1). O rakiecie nie pomyślałem, a teraz rzeczywiścietak to wygląda.
Tadeuszu - przyznam, że tylko jedno zdjęcie było obrabiane (kadrowane). To ostatnie, z koncetu (wlazł mi fragment gitary innego czlonka zespołu). Pozostałe, poza zmianą rozmiaru - nie poprawiane ani trochę. Co nie zmienia mojej wdzięczności za przychylne oceny.
Zadebiutować chyba jest tu najtrudniej. Zwłaszcza, jak sie patrzy na wasze zdjęcia.
Kris
www.artrock.pl
Rafał, no to mamy podobny gust, bo też lubie taki klimat zdjęć z koncertów. Ziarno? No cóż, jakby mniej widoczne jest w wersji webowskiej, ale pełnowymiarowa fota ma takie czerwone punkciki widoczne niestety bardziej niż mniej.
Choć przecież jest to też zaleta takich zdjęć. IMHO, rzecz jasna.
To z koncertu jeszcze Anathema. Ubiegły rok, Kraków.
Kris
www.artrock.pl