www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
za dużo tych zdjęć zostalo dodanych w ostatnim miesiącu. Zdziwiło mnie to mocno, zwłaszcza kiedy obejrzałem propozycje. Połowa się do niczego nie nadaje. Niektóre propozycje z mojego albumu także mnie zdziwiły, w życiu bym ich nie zgłosił do konkursu.
Sama ilość zdjęć dodawanych do galerii w ciągu miesiąca jest pewnie dość stała i ilość dobrych i gniotów także, więc dziwnie wygląda ten ostatni zestaw. Powiem szczerze, że jeszcze nie głosowałem i jak widzę ile tego jest to mnie jakoś tak wstrząsa i uciekam gdzie pieprz i wanilia![]()
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Najlepiej zlikwidować galerię, zlikwidować konkursy i będzie spokój. W głowach Wam się poprzewracało od nadmiaru hehe
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jakby dodać do regulaminu forum zapis, że rejestrujący się na forum przyjmuje do wiadomości, że wstawiane przez niego fotografie mogą brać udział w konkursie na FM, nowi uczestnicy by wiedzieliJuż kiedyś pisałem, że można przyjąć założenie, że konkurs jest 3-etapowy: forumowicz zgłasza zdjęcie wrzucając je na forum; w drugim etapie, jury składające się ze wszystkich użytkowników wybiera określoną liczbę zdjęć i w trzecim etapie jury wybiera FM.
Jeszcze dwa zdania of FM i kategoriach tematycznych - dla mnie jest to czasem nieco niekomfortowe, że biorąc udział w dyskusji i ocenie pomijam pewnie świetne zdjęcia z kategorii, na której zupełnie się nie znam (np. portret). Ni w ząb nie wiem jak powinno być ustawione oświetlenie, nie zauważam czy skóra ma idealny odcień w każdym kawałeczku modelki/modela. Jeśli znajdzie się kilkoro jurorów nie znających się na zdjęciach danego rodzaju tak jak ja istnieje ryzyko, że pozostali nas nie przegłosują. Stąd uważam, że pomysł z kategoriami wcale nie jest od czapy. Można moim zdaniem rozważyć ewolucję konkursu w stronę hybrydy FM i OR. Zrobić jakieś kategorie (nie za dużo) dobrać jurorów do każdej z nich albo reaktywować OR i dołożyć oprócz głosowania użytkowników również ocenę jurorów.
Pozdr
moim zdaniem kategorie o których tu wspomniano - to naprawdę fajny pomysł
oczywiście może mieć minusy - bo pytanie czy znajdzie się wystarczająca ilość zdjęć zgłoszonych na daną kategorię..
no ale cóż - wiem jedno
cokolwiek by tu nie wymyślono - i tak znajdzie się ktoś lub kilka ktosiów, którym i tak pomysł się nie spodoba i będą hejtować
taka już polska mentalność - zawsze w grupie ludzi znajdzie się malkontent![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Kurde... a jakby tak zostawic wszystko tak jak jest...?
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
mi tam rybka![]()
ja i tak lubię ten konkurs![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22