Ja tezDlatego nic bym nie majstrowal
Gotow jestem nawet dodac 3 zdjecia mackanr1 - oczywiscie wybrane przez niego. Tylko niech o to poprosiZobaczymy co jest wieksze - jego duma, czy parcie na afisz.
Ja tezDlatego nic bym nie majstrowal
Gotow jestem nawet dodac 3 zdjecia mackanr1 - oczywiscie wybrane przez niego. Tylko niech o to poprosiZobaczymy co jest wieksze - jego duma, czy parcie na afisz.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ja także zostawiłbym tak jak było do tej pory.
Ostatnio edytowane przez apz ; 18.06.14 o 20:04
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Można nie przyznać pierwszego miejsca w danej kategorii, pomimo zgłoszonych zdjęć. A kategorie można ustalić wg. szablonu Galerii Publicznej, własnego pomysłu, pomysłu nas wszystkich. Jest to do rozważenia przez prowadzącego APZ-ta.
Niestety w mniejszym lub większym stopniu malkontenctwo jest cechą wspólną całej ludzkości. To tylko kwestia znalezienia powodu.
Załóżmy hipotetycznie, że zabawię sie w kategorie... Kto ma to wszystko rozsortowaC?
Na początku zakładałem i taką możliwość.
I puszczamy oczywiście oddzielną galerię dla każdej kategorii? A jak zorganizować Nagrodę Klubowiczów?
PS. Zamknięte jest samo głosowanie w ankiecie, jakbyś mógł poprawić, proszę....
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nic nie kombinujcie.Jest jak jest i jest dobrze.
A tak przy okazji,to.To ze Krysia z Pcima Dolnego zostala miss mokrego podkoszulka i jej fotka wygrala podczepiony konkurs to nie znaczy,ze Krysia to sliczna modelka a robiacy jej sitasna fotke bedzie wygrywac podobnymi pstrykami w Pcimie Glownym.Tam niestety juz wyzszy,inny stopien, podkoszulek ma byc suchy na Krysi a i Krysia nie musi byc na fotencji.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nowe jest wrogiem dobrego...
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
I kto ma określić do której kategorii należy praca? Na 101% zdarzy się tak, że coś będzie się nadawało do 2-3 kategorii - i co wtedy? Wybrać jedną czy ma startować wszędzie?
Nowe wrogiem dobrego, nie ma sensu aż tak przesadzać.
Jednakowoż należałoby bardziej sortować zdjęcia do FM...
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie sortowałbym tego. W nazwie zgłaszanego zdjęcia można by dodać opis wg. wzorca: nazwa_miesiąca-numer-kategoria. Głosowanie odbywało by się jak dotąd na zdjęcia, które w ogólnym zarysie najbardziej przypadają głosującym do gustu. Podliczając wyniki dalej ogłaszane byłoby zdjęcie, które otrzymało najwięcej głosów (najlepsze z pośród najlepszych). Jednak dodatkowo można byłoby ogłaszać także zdjęcia, które otrzymały najwięcej głosów w kategoriach.
Czasami w kategoriach nie pojawiałoby się żadne zdjęcie, innym razem byłby tylko jeden reprezentant, więc nie ma potrzeby by dodawać galerii, głosowań, etc. Kategorie w moim zamyśle to dodatek, a nie radykalna zmiana zasad konkursu.