Całkiem ciekawe zdjęcia. Z przyjemnością obejrzałem cały wątek.
Całkiem ciekawe zdjęcia. Z przyjemnością obejrzałem cały wątek.
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Zima bardzo dobra, byle się nie zatrzymała. Wodny chrabąszcz przypomina mi larwę obcego
![]()
Z kropelką fajowe.
Pozdrawiam.
65. Spadaj zboku
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
64 - bardzo ładne
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję pasibog za wytrwałość w przeglądaniu wątku i pozytywną jego ocenę. Cieszą mnie również regularne odwiedziny innych klubowiczów i to że moje zdjęcia się podobają
![]()
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||