66. Trybuni renomowani
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
ciekawe, trochę ostrości albo kontrastu brak, ale ciekawie wypatrzone. Gdzie to?
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
achadziękuję za wyjaśnienie...
67. Polypodiopsida Hippocampus
Ostatnio edytowane przez hades ; 8.05.14 o 23:40 Powód: Nie cytujemy zdjęć
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio edytowane przez ravbog ; 9.05.14 o 07:28
paprotka fffaaajna, taka zaokrąglona
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie