To z robotą dobreMuszę zapamiętać
![]()
To z robotą dobreMuszę zapamiętać
![]()
The question is, who cares?
Fajowe te schody.![]()
Właśnie wow.
Tak generalnie.
Ale fotograficznie trzeba by nad tym popracować. Powyciągać tematy, bardziej je doprawić światłem, kontrastem, w cień (może winietę) wysłać treści mniej istotne.
Czasami można się zdziwić i nie poznać miasta.
Spróbuj wyjść z domu. Połowa sukcesu za Tobą.
Święte słowa.
Ostatnio gdzieś to przeczytałem... Teraz wiem skąd jest ten cytat.
Zupełnie przypadkowe.
Rzeczywiście "trochę piasku, morza, nieba"....
Zaletą niektórych niezagospodarowanych i niekiedy szpetnych zaułków jest to, że nikomu nie chce się tam odciskać piętna naszej cywilizacji - czyli reklam i innych zaśmiecaczy. Niektóre miejsce też lepiej się prezentują jako szpetne i zapomniane kawałki miasta, niż jako odmłodzone kamienice uderzające po oczach kiczem i niepohamowaną wolą przytłoczenia wszystkiego wokół.
Reportażyk - w dechę.
A mnie bardziej ujęły te tabliczki "Tu nigdy nie będzie schodów" itp.Uwielbiam takie klimaty.
ja też dlatego ten spacer tak bardzo skradł me serducho![]()
ale zachowałam się jak prawie jak Arek na wschodzie słońca w Świeciu
i nie wzięłam zapasowej baterii a ta którą miałam odmówiła posłuszeństwa już na stadionie na Krzemionkach :/
na szczęście Majkel użyczyła swego aparatu i dlatego cokolwiek sfocone z tego wypadu mam
ale i tak było cudnie
co do weny - to Ola wróci - szybciej niż Ci się wydaje![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wróci, wróci. Znam dobrze tę sukę wredną - szlaja się po całej okolicy, na noc nie wraca (na dzień zresztą też), a jak co do czego, to wraca z podkuloną kitą, ze zwiędniętym tulipankiem na przeprosiny. I co człowiek ma zrobić? Przyjmie jak córę marnotrawną, bo przecież bez niej nie da się żyć...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22