mnie do gustu przypadł stary stadion. cisza, biegające duchy sportowców i relax. można cupnąć i odetchnąć
mnie do gustu przypadł stary stadion. cisza, biegające duchy sportowców i relax. można cupnąć i odetchnąć
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Twoja opowieść Gulasz jest wciągająca, jestem pod wrażeniem. Aż zacząłem się zastanawiac jak to powtórzyć w moim mieście. Moje uznanie za twoją historię. Naprawdę zasłużony plusik.
Bardzo interesująca seria. Po jej obejrzeniu zacząlem zastanawiać się czy mógłbym podobnie spojrzeć na swoje miasto albo jakiś jego fragment. Naprawdę ładnie i ciekawie to pokazałaś. Ale numer.........to co napisałem to jak plagiat wpisu wyżej![]()
Ostatnio edytowane przez voovoo2 ; 13.04.14 o 16:55
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Jak widać niektóre "potrawy" bywają inspirujące![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Niezmiernie miło i pouczająco "szlaja" się po Twoim wątku i nogi nie bolą![]()
Odkad Podgorze przylaczono do Krakowa i wybudowano kladke z Kazimierza do Podgorza,miasto staje sie wezsze.Jutro ide na kawe na ul.Brodzinskiego.
Nieznany Kraków, fajnie pokazany. Schody świetne![]()
dzięki za kolejne odwiedziny
na dobry tydzień wrzucam jeszcze kilka schodów - nie są to jakieś wyszukane momenty niestety - a same hasła na schodach wypisane![]()
niemniej polecam![]()
najlepiej osobiście - choć w sumie nie wiem w jakim stanie zadeptania są teraz
bo ostatnio jak byłam to już którys ze schodków przemalowali na biało![]()
147
148
149
150
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22