Fajny spacer a a projekt godny uznaniaZachęcające aby się tam udać , w końcu nie mam tak daleko. Co do napisu na schodach (zdj. 146) to staram się stosować w życiu i chyba mi to całkiem dobrze wychodzi
![]()
Fajny spacer a a projekt godny uznaniaZachęcające aby się tam udać , w końcu nie mam tak daleko. Co do napisu na schodach (zdj. 146) to staram się stosować w życiu i chyba mi to całkiem dobrze wychodzi
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Fajny spacerek i fotki fajne.
Pozdrawiam i czekam na więcej takich "niewawelskich" klimatów z Krakowa.
Ciekawe miejsca - inne niż te, które z reguły możemy obejrzeć na pocztówkach z Krakowa.
Oprócz walorów poznawczych - fajne zdjęcia! Schody the best. Dodatkowo dla mnie inspiracja, żeby poszukać różnych ciekawych miejsc w swoim mieście i spróbować pokazać coś innego niż Sea Tower, Skwer Kościuszki, bulwar, plażę... Ale najpierw muszę poczekać na przypływ weny, która gdzieś wyparowała...
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
O fajniścieSchody z tekstami rzeczywiście robią wrażenie.
The question is, who cares?
Brawo Ulka !!!!
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
powiem więcej - naprawdę to wszystko jest na Podgórzuktórego jeszcze 2 lata temu totalnie nie znałam i totalnie nie doceniałam..
![]()
mam mamZamieszczone przez edorka
![]()
wyszukam kilka ciekawych cytatów z Tatusia Muminków (bo takie tam też są![]()
) i zapewne coś jeszcze z nich wrzucę
to jedno z moich ulubionych miejsc - na które trafiłam tak totalnie przez przypadek - są na mało uczęszczanej uliczce
ale szukając królików znalazłam coś wyjątkowego
o projekcie Spaceru Pod Górkę jeszcze dodam 2 zdania - najzabawniejsze w nim było to że spacerując zgodnie z mapką spotkaliśmy na swej drodze co najmniej ze 3 pary takie jak my - z słuchawkami na uszach i mapką w ręku - to był dla nas dodatkowa atrakcja - że takich jak my jest więcej !!pocieszające bardzo
polecam przerobić ten spacer - niestety tabliczki poglądowe, które na tę okoliczność były porozwieszane - m.in. te ze schodami już zostały pościągane w większości, ale i tak myślę że spacer warty przejścia
i bardzo dziękuję Wam za miłą reakcję - aż takiej się nie spodziewałam![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 13.04.14 o 13:46
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie wiem co napisać. Jestem pełen podziwu dla Ciebie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dziękuję Ula
... ktoś kiedyś powiedział: "aby się chciało chcieć"
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||