"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No tak, każdy Twój jest lepszy od mojego.
Na pocieszenie mogę sobie powiedzieć, że to ja tego kwiatka w grudniu/styczniu wypatrzyłem i uznałem za godnego uwagii nawet blady i przymglony to mój ci on.
PS. Poniedziałkowe fotografowanie chrobotków dało rezultat gorszy niż za pierwszym razem, więc odpuszczam sobie pokazywanie [choć w terenie byłem przekonany, że wszystko jest fantastyczne].
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Namor1 - Nauczysz się. Z czasem. Nie od razu Kraków zbudowano.
I tak trzymaj a detale z kwiatka filtrem górnoprzepustowym wyciągniesz. Filtr górnoprzepustowy
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Widzisz.Od jednego sie wymaga zeby wiedzial czym sie rozni trzonek mlotka od samego mlotka.Od drugiego juz czy austenit zmienil sie w perlit w samym bijaku i w jak duzej czesci jego, jaki wplyw miala na to temp. i jej spadek w czasie podniesiony do kwadratu czynnika chlodzacego wg lini AC3.
Wszystko zalezy od wymaganta jak on wymaga i od kogo.
Ponial??
I nie kasuj fotek-dobra?Kasujac fote kasujesz me mysli zlote przelane proza na papier cyfrowy![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Se look tu:no
![]()