Czmielek z góry przepraszam, że wykorzystam Twój wątek do wyrażenia pewnej opinii
Saborze pozwolę sobie napisać coś od siebie skoro poruszyłeś pewien temat
Ja zaglądam do wątku Czmielka ponieważ lubię jego zdjęcia ale jak każdy ma lepsze lub gorsze kadry bo tego nigdy nie da się uniknąć. Lecz uważam, że nie ma czegoś takiego, że wchodzimy do kogoś i same kurtuazje gdyż każdy ma prawo wyrazić opinię pochlebną lub negatywną i nie ważne czy jest 100 lat na forum czy 1 dzień. No w końcu od tego to forum jest. Czmielek to duży facet i bronić się umie lub przynajmniej wywiąże się jakaś dyskusja, która może być ciekawa. Nie można komuś zamykać ust bo jest nowy i ma inne zdanie (no chyba, że zaczynają latać niecenzuralne słowa) bo takie postępowanie przypomina mi wszechobecną poprawność polityczną, która po prostu jest zamordyzmem
Kolejna sprawa, że to forum zaczyna przypominać forum "świętych krów" a galeria to już totalny przykład dewiacji i wypaczenia. Widząc kto wstawia zdjęcie jestem w stanie w 95% przewidzieć kto je oceni i to na jaką ocenę bo tak wypada i lepiej się nie narażać pewnym kręgom bo potem ja mogę nie mieć żadnych ocen (szkoda, że w totka tak nie potrafię typować). Pewne osoby mógłby wstawić nawet przysłowiowe gówienko w salaterce przyozdobione zużytymi podpaskami z szumem jak po walnięciu obuchem a zachwytów nie będzie końca bo to on i to zapewne sztuka. Nie jestem gołosłowny bo wystarczy popatrzeć na oceny z przed 3 czy więcej lat gdzie podobne foty latały na 2 i 3 a teraz nie dostają mniej niż 4. Forum dorosłych ludzi a zachowanie często jedynaków z totalnie wypaczonym charakterem. Samouwielbienie to nic dobrego i na pewno nie wnoszące nic pozytywnego
Czy ktoś jest nauczycielem czy uczniem to też mnie mało interesuje bo jak nauczycie każe mi kraść czy zabijać to mam to iść robić?
To na tyle i znowu ignor na miesiąc haha