Tydzień urlopu. Było miło.
O wrażeniach później (dwie główne obserwacje: MF 055 + 410 nie jest za ciężki do noszenia ;-) oraz 14-54 jest bardzo kiepski pod światło). Na początek jedna, więcej jak moja domena wróci do stanu używalności:
Tydzień urlopu. Było miło.
O wrażeniach później (dwie główne obserwacje: MF 055 + 410 nie jest za ciężki do noszenia ;-) oraz 14-54 jest bardzo kiepski pod światło). Na początek jedna, więcej jak moja domena wróci do stanu używalności:
Gratuluje urlopu.
Fotka, ta mgiełka nadaje charakterek, trochę mroczności, zbłąkania?, gdzieś w nieznaną drogę, jak jeżdziec pędzący na rumaku, by uratować swą dive, trochę się rozmarzyłem. A tak wracając do zdjęcia, niby widziałem już trochę takich fotek, ale każda mi się podoba. A co to za strumyk, kałuża na środku kadru.?
Pozdrawiam Krzysztof W.
Podoba mi się bardzo![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Dziękuję za odpowiedź.Zamieszczone przez gofer111
Zdjęcie zrobione, hm, koło szóstej-siódmej rano pod trzema koronami, gdzieś na pobliskich polach. Miałem akurat szczęście, bo rano była mgła (z okolic Szczawnicy, gdzieśmy nocowali dzień wcześniej, mgła wycofała się po pierwszym dniu). Co do strumyka... No, to jakiś strumyk jest. Pewno nawet ma swoją nazwę, a tego dnia wyglądał faktycznie jak kałuża :-)
A, i dla purystów: zdjęcie nie było obrabiane, jedynie zmniejszone, a następnie wyostrzone.
Cieszę się. Dziękuję. Zdjęć z mgłą jest więcej, ale na razie nie mam ich czym obrobić - czekam, aż mi płatność za PWP zaakceptują i wtedy dopiero zacznę zabawę. :-)Zamieszczone przez djus
Wszystkie zdjęcia znajdują się tutaj:
http://grabun.com/zdjecia/2006/09/pieniny/
lgrabun,
wspaniale zdjecie! Bardzo ladne ujecie oddajace nastroj we wczesny poranek. Patrzac na te fotke, czuje sie zapach lak i rosy, czuje sie tez absolutna cisze wokol. Piekne miejsce wybrales, aby nam to wszystko przekazac.
pozdrawiam,
excel
Widzialem wszytskie. Bardzo fajne fotki. Pokazuja zwykly krajobraz ale fajnie uchwycone. Mgla tworzy dobry klimat. Technicznie bez zarzutu. Bardzo przyjemnie sie to oglada. Gratulacje.
...był Olek jest A6000
Rzeczone zdjęcie bardzo fajne ( dodałbym jednak troche kolorytu zieleni)
Pozostałe fotki nawet lepsze tylko niektóre może za mocno wysostrzone .
ehes, ja tez gratuluje. jednak za osemke musze cie skarcic. wiesz czemu..