Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
W Grand Canyon Village wzdłuż kanionu prowadzi asfaltowa ścieżka widokowa. Jeżdżą też autobusy pomiędzy różnymi punktami widokowymi. Część platform widokowych jest zabezpieczona barierkami, część nie i można stać bezpośrednio nad przepaścią.
23.
24.
25.
26. Dużo fotografujących, z poważniejszych aparatów lustrzankami. Bezlusterkowców nie widziałem w przeciwieństwie do Szczelińca, gdzie było ich sporo.
27. W słońcu skały nabrały intensywniejszych kolorów, dolinę przecinały liczne cienie.
28.
29.
cdn.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pamiętam to magiczne miejsce i ten cypelek z foty 23, siedzieliśmy tam z córką z godzinę. Popołudniowe słońce i zapierający dech w piersi widok a cisza taka że aż uszy bolą. Piękna i ogromna dziura w ziemi Colorado ledwo z góry widoczne. Czasy analoga i fuji velvia. Po zejściu do schroniska miałem ochotę na zostawienie na dole sprzętu który tam zniosłem (canon 1n + 24-70 +70-200) i coś tam jeszcze. Teraz nie było by problemu z OMD i małym plecaczkiemNa szczęście załapaliśmy się na śmigłowiec na górę i sprzęt ocalał a z nim z 15 rolek slajdów. Fajny reportaż fotki też mega.
Ostatnio edytowane przez Wesley ; 7.09.13 o 03:34
co tu pisać Panie, co tu pisać?? piękne widoki. chciałoby się tam być, oj chciało
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
pozazdorścić miejscówki![]()
Fiu fiu
Kilka liczb obrazujących wielkość Wielkiego Kanionu - ma ponad 400 km długości, 2133 m głębokości w najgłębszym miejscu i 29 km szerokość w najszerszym miejscu. Jest to największy przełom rzeki na świecie. Fotkom niestety daleko do tego co widzimy w rzeczywistości jak staniemy na jego krawędzi.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
No fakt - bardzo ładne to dziursko![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
pyszne, można się zauroczyć![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
niestety - co mi się ostatnio często zdarza
nie widzę fotek, tylko gołe liczby.
tzn nie gołe, bo z kropką.
e-pl3
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||