Strasznie ciekawe to miejsce. Zdjęcia bardzo ładne. Te kolory mi się bardzo podobają. Ładne .![]()
Niesamowite kolory!
Mnie najbardziej ujęły 3 i zdjęcia 20-29 za plastykę.
Pozdrawiam
Czas na ostatnią wrzutkę z Wielkiego Kanionu. Na pierwszym z poniższych zdjęć widać jeden ze szlaków biegnący do wewnątrz kanionu. Podobno widoki z tych szlaków są wiele piękniejsze niż te z jego krawędzi. Niestety jak na razie nie mogę potwierdzić. Szlaki jako takie raczej nie są specjalnie trudne/niebezpieczne jeśli ma się wystarczającą kondycję, poruszają się nimi nawet muły. Największe problemy to długość, różnica wysokości i temperatura. Tablice ostrzegają aby nie wracać tego samego dnia w którym schodzimy, choć nie wszyscy się tym przejmują.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Uraczyłeś... wspaniałe miejsca, wspaniałe zdjęcia.
Piękne miejsce , niesamowite . Zdjęcia bardzo ładne.
42, 44 i 46. jeszcze raz 42, 44 i 46. świetnie. odczuwam ogromną zazdrość - taką pozytywną, zdrową![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Cały czas mnie te kolory zadziwiają. Niesamowite. Normalnie jak HDR![]()
The question is, who cares?
Cóż powiedzieć, szczęka opada do ziemi (odkurzałem)
Co do schodzenia i wychodzenia w jednym dniu - jak ktoś ma kondycję,,, ja pewnie nie dałbym rady. U mnie atak astmy wyskakuje jak grzechotnik znienacka. Mimo leków. Czasem miesiącami jest spokój, a czasem, eeech.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||