te prostowanie MSZ wygląda słabo. Mi po prostu brakowało klimatu. Tak to zmasakrowałem.. za co przepraszam
te prostowanie MSZ wygląda słabo. Mi po prostu brakowało klimatu. Tak to zmasakrowałem.. za co przepraszam
Fajna zabawa się szykuje.
Mam jednak małą propozycję uporządkowania nazewnictwa zdjęć.
Pościągałem wszystkie na dysk i jest bałagan.
Proponuję nazywać zdjęcia nickiem autora i kolejnym numerem a poprawki wstawiać z nazwą rozszerzoną o nick poprawiającego.
Gdyby była możliwość umieszczenia w necie rawa, zabawa była by jeszcze ciekawsza.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Ładnie się bawicie... Aż chyba coś wyciągnę z szuflady...
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
pozwolilem sobie przesadzic...![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ciekaw jestem Waszych pomysłów na to zdjęcie. Ja mam dwie wersje ale nie chcę nic sugerować. Powiem tylko, że jedna pokazuje szeroko a druga kupia się bardziej na schodach. Może po obejrzeniu Waszych koncepcji, zdecyduje się, którą znich pokazać. A może zmienię koncepcję?![]()
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Może coś takiego?
Wyprostowany kadr i zabawa filtrami![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika