podoba mi się wersja magnum zdjęcia helmutha.
podoba mi się wersja magnum zdjęcia helmutha.
temat super! bravo za pomysł!
skoro mogę i nikt nie ocenia to wrzucam zdjęcie kościoła.
Zdjęcie tylko zmniejszone, nic nie obrabiane.
Zapraszam do modyfikacji![]()
na ile rozmiar pozwolil:
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jakość jakość na pysk leci.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To mi tak wyszło
Zgadzam się z droplet'em,że wywołanie magnum jest lepsze - chodzi o zdjęcie helmutha.Ja dopiero od niedawna zacząłem przygodę tak bardziej serio z 'suwaczkami' i ciągle jestem na początku drogi.
k@czy - Twoja obróbka zdjęcia 'test001' jest najbardziej mi bliska,fajnie ją wywołałeś i pzykadrowałeś.Dzięki.
Z kolei fota aikidudi,najbardziej pasi mi w wersji helmutha,co nie znaczy,że magnum zrobił gorszą robotę,po prostu bardziej widzi mi się B&W w tym kadrze.
Jak zauważył Mistrz Jedi,foty po naszych obróbkach zostają strashnie zmasakrowane przez komprechę,prośba więc taka - wrzucajcie do załącznika chociaż te marne 400 KB.
Myślę też,że fajnie byłoby napisac dwa słowa,co najbardziej wymagało poprawienia na zdjęciu,bo czasem trudno uchwycic wszystkie korekty,które zostały zrobione.
To kto następny do strzyżenia?![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Ja też przyłączam się do prośby e-510 by napisać co się z zdjęciem zrobiło i nie chodzi mi o proste prostowanie kadru
kosciol.jpg wolałbym wersję magnum jakby jeszcze zrobić coś z tą aberracją na gałęziach
Ostatnio edytowane przez droplet ; 5.03.09 o 17:58