dzięki wszystkim za odwiedziny i dobre słowa!
Fajne dziewczyny ... to trza se z domu przywieźć![]()
dzięki wszystkim za odwiedziny i dobre słowa!
Fajne dziewczyny ... to trza se z domu przywieźć![]()
Fiu fiu
Świetne foto Hom_er.
Pozdrawiam.
Zajefajne klimaty!! Zazdraszczam!
pzdr
Nie ma co zazdroscic - jechac!![]()
Fiu fiu
To mnie wkurzyłeś... Odkładam i odkładam te Dolomity, ale teraz to już nie podaruję. Genialne kadry w genialnym miejscu. Rozpoczynam planowanie.
E-M5 | E-M5 Mark II | EM-1 Mark II
7-14 F2.8 | 25 F1.2 | 45 F1.2 | 45 F1.8 | 60 F2.8
Hmm, niespecjalnie przepadam za banalnymi ujęciami jakich tysiące, ale jak przejrzałem Twoje to narobiłeś mi smaku na taką włóczęgę. I w ten sposób poprowadzoną opowieść mogę oglądać i oglądać. Wielkie dzięki i zazdraszczam.
Ciekawy opis, lubię jak coś się dzieje, opis próby wejścia na Marmoladę dramatyczny![]()
Twoja góralka ładnie się komponuje z krajobrazem.
BTW przyznam, że staram się nie ruszać w góry bez tracków i GPS. Nie mam może dużego doświadczenia z polskimi górami ale jak dla mnie są świetnie oznakowane.
W Hiszpanii bym zginął bez tracka. W Austrii też bywa różnie, szczególnie wyżej.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
LuiN - pewnie, pewnie plan i jazda
odys - te ujęcia też są banalne (jakiś taki fotograficzny kryzys mam), w dodatku większość w najbrzydszym świetle - ale miejsca cudne i moze dlatego się trochę bronią - dzięki
droplet/bodzip/waruga - bo to był dramat, na szczęście bardzo krótkotrwały (choć nerw nadal został); a co do oznaczeń tras - nooo nasze góry to bajka, tam jest zdecydowanie gorzej, ale to też zalezy od szlaku, a poza tym np. jest mase mylących kopczyków, ścieżek, śladów - bo tam w zasadzie możesz chodzić gdzie i jak chceszGPS fajna sprawa
miło, że zawitaliscie i podzieliliście się słowem![]()
Fiu fiu