Normalka, wszystkie Olki tak mają.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Więc jak żyć p. Premierze?? Jak żyć??![]()
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Posłużę się pewnym faktem, chociaż anegdotycznym. Po otwarciu wystawy Wacka Wantucha w ZPAFie (bodajże w 2011) odbyła się króciutka konferencja prasowa. Pewien (dziennikarz?) gość pytał:
- panie Wacławie, jakim aparatem wykonał pan zdjęcia?
- Olympusem E-3
- a jak pan radzi sobie z szumami?
- aaaaaa... ooooo... (konsternacja), a wie pan, ja to się na tym nie znam, ja po prostu fotografuję!
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Normalnie, pomalutku i... do przodu.
Fakt, mój OM-D (a ponoć tez każdy inny Olek) też tak ma, a "żółtek" nie ma, ale... W czym niby miałoby mi to przeszkadzać?
Oglądania 1:1 już dawno się oduczyłem, bo to prowadzi do... wariacji lub wariatkowa
A na fotkach na papierze czy w fotoksiążce to jak to zobaczysz stawiam kratę piwa na zapojkę i "ducha puszczy" jako trunek zasadniczy w ilości dowolnej![]()
Jeszcze kiedyś zrobię dobrą fotkę... kiedyś
Pozdrawiam serdecznie, Darek