JAko nowy uzytkownik najpierw chialbym wszystkich goraco powitac. Jestem zupelnym zoltodziobem jezeli chodzi o fotografie no ale przeciez kazdy kiedys zaczyna no a ja wlasnie teraz wiec prosilbym o naprawde zetelne i szczegolowe odpowiedzi a zarazam takie zeby mogl zrozumiec o co w nich chodzi
. W ostatnich dniach zakupilem sobie aparat E-500 . Musze sie w dosc szybkim czasie zaledwie trzech tygodni nauczyc robienia zdjec w nocy . Wiem ze to malo czasu ale moze jakies podstawy zalapie
. Ponizej zamieszczam kilka fotek i chcialbym zebyscie powiedzieli co z nimi jest nie tak dlaczego wychodza takie dziwne kolory i dlaczego to swiato lamp tak sie naswietla no i ogolnie co robie zle
pewnie wszystko heh . JEszcze jakie ustawienia preferujecie ????? PLEASE pomuzcie w tym temacie za bo niedlugo wybieram sie na wycieczke na ktorej zdjecia nocne sa niezbedne. Takze piszcie co wiecie na ten temat i co mam robic zeby to zaczelo wychodzic jak nalezy. Z gory wielki DZ za wszystkie pozytywne odpowiedzi .Pozdro 4ALL