Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 81

Wątek: -k.o.t- projekcja

Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Odp: -k.o.t- projekcja

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Jakiś cel umieszczenia w wątku tzw gniotów? Przyznam, że nie bardzo rozumiem: chcesz komentarzy na temat zdjęć(nomen-omen gniotów skoro nadają się do kosza)
    gdy je otrzymujesz, brak odzewu. Po co Ci komentarze do zdjęć, które są nic nie warte jak piszesz?
    Saboor ja napisałem, że w mojej ocenie nadają się do kosza. Resztę sobie dopowiedziałeś, co jest dużym nadużyciem. Zaznaczyłem, że jestem bardzo krytyczny wobec swoich zdjęć i możliwe, że często za surowo je oceniam. Kilka osób wyraziło się o kilku ciepło więc możliwe, że w ocenie jestem zbyt surowy. Jak pisałem wcześniej pozytywne opinie innych nie wpływają na mój odbiór zdjęcia. Cenię, to u siebie, bo martwiłoby mnie, gdyby opinia innych miała wpływ na to co mi się podoba.

Ustosunkowałbym się do wszystkich Twoich komentarzy, ale skupiłeś się na jednym zdjęciu, a później już nie było sensu, co chyba rozumiesz.

Akurat Ty potraktowałeś dyskusję poważnie i poświęciłeś sporo czasu rozmowie o zdjęciach dlatego rozumiem Twoje rozgoryczenie. Przyznam, że jedyne czego żałuję, to urwanej z Tobą dyskusji.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez kot ; 24.08.13 o 12:08

| OlyJedi Awatar eFiX
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria

Ja już kiedys napisałem:
    Dział zdjęcia poczatkujących to taka piaskownica, z okresem ochronnym i głaskaniem po głowie
    Dział Ocena zdjęć to jest ostra jazda bez trzymanki i bez skrupułów. Jesli nie jestes gotowy na mocno subiektywna krytyke osób ktore czesto zyja wyłacznie z fotografii i robia to od wielu lat, może to po prostu zły dział? A jeśli to dobry dział, to trzeba brać uwagi na klatę.
    te dwa posty
    https://forum.olympusclub.pl/threads/88151-Proszę-o-konstruktywną-ocenę-moich-zdjęć-)/page2?p=977187&viewfull=1#post977187

https://forum.olympusclub.pl/threads/88151-Proszę-o-konstruktywną-ocenę-moich-zdjęć-)/page2?p=977194&viewfull=1#post977194

to tak jak z galerią... do galerii wstawiamy najlepsze zdjęcia z pełną swiadomoscią ocen od 0 do 5. do watków wstawiamy zdjęcia, o ktorych chcemy podyskutować. Galeria to mieksce na w pełni przygotowane zdjęcia. Takie, jak chciałoby sie wstawić na sciane/wystawe.
    Ostatnio edytowane przez eFiX ; 24.08.13 o 12:12
    [5Dmk3] ----- [IRC] ------ [Klik!]
    Jestem wredny i się czepiam. Ostrzegam uczciwie.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Ależ pisałem o innych kadrach:
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    druga pocztówka z wakacji - fajnie zrobiona
    Wnętrze - pomajstruj światłem/cieniem żeby wyeksponować piękno detali tego miejsca
    Detal - przytnij dół wyeksponujesz ciachnięty detal
    W drodze na szafot - wywal ludzi na dole kadru
    Sjesta - tu trzeba pozbyć się pary na rowerach (psują sjestę)
    Świątynia - nie trafione kadrowanie czerwień na czerwieni neon ginie
    Personizmy - tu właśnie brakuje kamienia w kamieniu
    Architektura #1 - wypalone konie kadr ok.
    Architektura #2 - do wyprostowania pomysł bardzo fajny
    Architektura. - kadr ok. za miękki kamień(ma swoje lata pokaż to)
    A co do dyskusji ad phōtós gráphō.. nie urywam jej, broń Boże.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez eFiX Zobacz posta
    czyli co... foch?
    Co prawda obraziłeś mnie i to bardziej drugim wpisem niż pierwszym zarzucającym mi kłamstwo, ale ja z racji wieku nie mam prawa się obrażać. Foch, to domena kobiet i niedojrzałych chłopców.

Zasugerowano, że zamieszczam za dużo zdjęć na raz. Wczoraj zamieściłem streeta z udziałem francuskiej Policji. Z tym, że nikogo nie zainteresował. Dzisiaj też zamieszczę. Z exifem, by było jasne.
    Ostatnio edytowane przez kot ; 24.08.13 o 12:27

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Panowie, nikt nikogo nie zmusza do dyskusji, ani do czytania. Jeżeli bierzecie udział w dyskusji to nie zakładajcie, ze każdy się z wami zgodzi.

Trzymajcie poziom kultury tylko. Proszę.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez kot Zobacz posta
    Wczoraj zamieściłem streeta z udziałem francuskiej Policji. Z tym, że nikogo nie zainteresował. Dzisiaj też zamieszczę. Z exifem, by było jasne.
    Jeśli o mnie chodzi nie skomentowałem tego zdjęcia , gdyż odniosłem wrażenie że zamieszczając to zdjęcie nie chodziło ci o komentarz do tej fotki. A nie wiem po co drugi raz chcesz zamieszczać to zdjęcie.
    Rozluźnij się .
    Ładny dzisiaj dzień, słoneczny, ładna pogoda. Wyjdź z aparatem na dwór. Zrób zdjęcie. Wrzuć do wystawy DITL.

Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    Jeśli o mnie chodzi nie skomentowałem tego zdjęcia , gdyż odniosłem wrażenie że zamieszczając to zdjęcie nie chodziło ci o komentarz do tej fotki. A nie wiem po co drugi raz chcesz zamieszczać to zdjęcie.
    Możesz mi tak po żołniersku wytłumaczyć jakim skomplikowanym protokołem myślowym doszedłeś do wniosku, że chcę publikować kolejny raz tą samą fotografię? Napisałem jedynie, że też dzisiaj zamieszczę. Streeta. Niekoniecznie tą samą fotografię. Czuję się skonfundowany.

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez kot Zobacz posta
    Zasugerowano, że zamieszczam za dużo zdjęć na raz. Wczoraj zamieściłem streeta z udziałem francuskiej Policji. Z tym, że nikogo nie zainteresował. Dzisiaj też zamieszczę. Z exifem, by było jasne.
    Po żołniersku powiadasz? A więc - "dzisiaj też zamieszczę" - słowo też jest tu kluczowe, a czego to słowo dotyczy, ano "streeta z udziałem francuskiej Policji". Gdybyś po też dodał na przykład "coś" to OK, a tak czytając wprost, po żołniersku jak chcesz to wychodzi, że zamieścisz to samo zdjęcie.

Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Po żołniersku powiadasz? A więc - "dzisiaj też zamieszczę" - słowo też jest tu kluczowe, a czego to słowo dotyczy, ano "streeta z udziałem francuskiej Policji". Gdybyś po też dodał na przykład "coś" to OK, a tak czytając wprost, po żołniersku jak chcesz to wychodzi, że zamieścisz to samo zdjęcie.
    Lubię Cię. Szczerze. Lubię Cię za sam fakt, że podjąłeś się próby Jednak nie przyszło Ci do głowy, że zamierzam zamieścić streeta z udziałem francuskiej Policji, ale nie tą samą fotografię W sekrecie napiszę Ci, że dobrze kombinowałeś

PS. Jeśli już bzdurzyć, to w takim stylu. Nikogo nie obrażono, a zostało aktywowanych kilka szarych komórek.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez kot ; 24.08.13 o 17:54

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Nie pozostaje mi nic innego, jak zgodzic sie ze zdaniem autora tego watku, wyrazonym w pierwszym tutaj jego poscie....
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++