Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 81

Wątek: -k.o.t- projekcja

| OlyJedi Awatar jarek_gd
    Mieszka w
    lubuskie
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria

Odp: -k.o.t- projekcja

Drogi Kocie, przejrzałem Twój wątek z zainteresowaniem. Fotek nie skomentuję. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że pięknie malujesz słowem.
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”

Ted Grant

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Odp: kocie fotopsoty

Cytat Zamieszczone przez kot Zobacz posta
    W realu dostałby w mordę. Wirtualnie mogę dać upust swojej irytacji jedynie używając klawiatury.
    Śmieszą mnie ludzie, którzy napinają mięśnie, stukając w klawiaturę.
    W realu, stojąc twarzą w twarz z oponentem, może byś wolał z nim nie zadzierać? Może byś nie groził co mu zrobisz?
    Przy klawiaturze łatwiej i bezpieczniej, prawda? Możesz napisać całe opowiadanie o tym, jaki jesteś mocny. Klawiatura nie odda
    Wystawiasz zdjęcia pod ocenę, to przygotuj się na krytykę, niezależnie czego będzie dotyczyła. Nie obrażaj się na krytykujących, lecz zastanów się, czy nie mają racji. Jeśli tak- skorzystaj. Jeśli nie- zlekceważ ale w sposób nie wywołujący dalszych dyskusji. Zauważ, że jeśli na imprezie ktoś powie, żeś pijany, możesz puścić to mimo uszu. Jeżeli powiedzą to dwie osoby- zastanów się. Jeżeli to powie pięć osób- natychmiast połóż się spać!
    Zdjęcie, to nie tylko kadr. Czasem, dzięki obróbce, kadr staje się bardziej interesujący. Często zła obróbka, przesłania kadr, jest tym, co pierwsze rzuca się w oczy i o tym pisze oglądający
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jarek_gd Zobacz posta
    Drogi Kocie, przejrzałem Twój wątek z zainteresowaniem. Fotek nie skomentuję. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że pięknie malujesz słowem.
    Byłoby miło widzieć Twoj komentarz nt zdjec.

Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Śmieszą mnie ludzie, którzy napinają mięśnie, stukając w klawiaturę. [...] Przy klawiaturze łatwiej i bezpieczniej, prawda?
    Mnie ludzie nie śmieszą, a bawią lub rozśmieszają. To o czym piszesz można w całości odnieść do sytuacji, która wówczas stanowiła przedmiot mojej uwagi. Wydawanie osądów w internecie jest łatwe, bo najczęściej nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    Wystawiasz zdjęcia pod ocenę, to przygotuj się na krytykę, niezależnie czego będzie dotyczyła. Nie obrażaj się na krytykujących, lecz zastanów się, czy nie mają racji.
    Masz na myśli krytykę czy krytykanctwo? Na krytykę jestem całkowicie otwarty i nie może być inaczej skoro sam jestem bardzo krytyczny wobec tego, co robie. Czasami za bardzo. W tym wątku jest tylko jedno zdjęcie na które patrzę z przyjemnością. Zamieszczone jako pierwsze. Reszta mz nadaje się do kosza.

Jeśli chcesz porozmawiać nt zdjęć, to bardzo proszę. Nie przekonuj mnie jednak do czegoś na siłę. Kultura dyskusji tego wymaga, a higiena dyskusji od tego zależy. Dla mnie sama fotografia ma być źródłem zadowolenia, a nie czyjeś na jej temat pochlebstwa. Dlatego niczego nie zrobię wbrew swojemu przekonaniu. I wypadałoby, to uszanować.

Jak mnie ktoś zaprasza do siebie, by wspólnie obejrzeć film, to nie zachodzę do niego tylko po to by po pięciu minutach oglądania stwierdzić, że ma kiepski obraz, po czym trzasnąć drzwiami dziwiąc się gospodarzowi, że nie tryska zadowoleniem.

Niestety, ale wielu ludzi ma problem z zaakceptowaniem faktu, że jako ludzie różnimy się nie tylko wyglądem, ale również upodobaniami i usilnie przekonują innych do swoich.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Iwo ; 24.08.13 o 23:07 Powód: wulgaryzm

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

/.../W tym wątku jest tylko jedno zdjęcie na które patrzę z przyjemnością. Zamieszczone jako pierwsze. Reszta mz nadaje się do kosza./.../

Pozdrawiam
    Jakiś cel umieszczenia w wątku tzw gniotów? Przyznam, że nie bardzo rozumiem: chcesz komentarzy na temat zdjęć(nomen-omen gniotów skoro nadają się do kosza)
    gdy je otrzymujesz, brak odzewu. Po co Ci komentarze do zdjęć, które są nic nie warte jak piszesz?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Masz na myśli krytykę czy krytykanctwo? Na krytykę jestem całkowicie otwarty i nie może być inaczej skoro sam jestem bardzo krytyczny wobec tego, co robie. Czasami za bardzo.
    Tylko zdaje się sam dokonujesz tego podziału wedle własnego widzimisię

W tym wątku jest tylko jedno zdjęcie na które patrzę z przyjemnością. Zamieszczone jako pierwsze. Reszta mz nadaje się do kosza.
    Czyli może jednak krytykujący te do kosza mają rację?

Jeśli chcesz porozmawiać nt zdjęć, to bardzo proszę. Nie przekonuj mnie jednak do czegoś na siłę. Kultura dyskusji tego wymaga, a higiena dyskusji od tego zależy. Dla mnie sama fotografia ma być źródłem zadowolenia, a nie czyjeś na jej temat pochlebstwa. Dlatego niczego nie zrobię wbrew swojemu przekonaniu. I wypadałoby, to uszanować.
    Kulturę także traktujesz jak Kali

Jak mnie ktoś zaprasza do siebie, by wspólnie obejrzeć film, to nie zachodzę do niego tylko po to by po pięciu minutach oglądania stwierdzić, że ma c h u j o w y obraz, po czym trzasnąć drzwiami dziwiąc się gospodarzowi, że nie tryska zadowoleniem.
    Traskania drzwiami tu nie dostrzegłem. A gospodarz mógłby jeszcze raz spojrzeć na obraz, skoro nie jeden wyszedł to może on jest nieostry? Nawet jeśli u gospodarza wywołuje zachwyt

Niestety, ale wielu ludzi ma problem z zaakceptowaniem faktu, że jako ludzie różnimy się nie tylko wyglądem, ale również upodobaniami i usilnie przekonują innych do swoich
    i vice versa

również pozdrawiam
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    Tylko zdaje się sam dokonujesz tego podziału wedle własnego widzimisię

Czyli może jednak krytykujący te do kosza mają rację?
    Kulturę także traktujesz jak Kali
    Traskania drzwiami tu nie dostrzegłem. A gospodarz mógłby jeszcze raz spojrzeć na obraz, skoro nie jeden wyszedł to może on jest nieostry? Nawet jeśli u gospodarza wywołuje zachwyt
    i vice versa

również pozdrawiam
    ......

---------- Post dodany o 11:09 ---------- Poprzedni post był o 11:06 ----------

Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Jakiś cel umieszczenia w wątku tzw gniotów? Przyznam, że nie bardzo rozumiem: chcesz komentarzy na temat zdjęć(nomen-omen gniotów skoro nadają się do kosza)
    gdy je otrzymujesz, brak odzewu. Po co Ci komentarze do zdjęć, które są nic nie warte jak piszesz?

Prowokacja to jest nazwa tej metody, pobujać się i podworować sobie z odwiedzjących.

Nie nas tutaj potrzeba a moderatora, a i ban byłby już w tej chwili całkiem na miejscu.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 24.08.13 o 11:59
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria

Jak mnie ktoś zaprasza do siebie, by wspólnie obejrzeć film, to nie zachodzę do niego tylko po to by po pięciu minutach oglądania stwierdzić, że ma c h u j o w y obraz, po czym trzasnąć drzwiami dziwiąc się gospodarzowi, że nie tryska zadowoleniem.
    Skoro przyjąłeś taką konwencję to odpowiem tak:
    Wyjdę przed końcem filmu bo mimo, że obraz jest c h u j o w y, gospodarz nie chce nawet słyszeć o zmianie ustawień obrazu, do tego jeszcze beka i puszcza bąki.
    Żegnam!
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Wszystko, co było do wyjaśnienia zostało wyjaśnione. Miłego weekendu.

| OlyJedi Awatar eFiX
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria

czyli co...

?
    [5Dmk3] ----- [IRC] ------ [Klik!]
    Jestem wredny i się czepiam. Ostrzegam uczciwie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Tak nadrobiłem ostatnie wpisy i powiem tyle ZIEEEW, nudne stają się te pyskówki na forum. Jak zacznie się tu coś ciekawego dzić, to może skomentuję.
    The question is, who cares?