Strona 9 z 17 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 166

Wątek: Makro - i wszystko na ten temat.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: Makro - i wszystko na ten temat.

Cytat Zamieszczone przez Krystyna1975 Zobacz posta
    Jakoś nie widzę, żeby się ludzie rwali do komentowania, więc nie bardzo chyba jest sens zakładać wątek.
    Pokaz cos dobrego,cos co nie jest oklepane,poobcinane,jakosciowo wysmienite.Cos co na codzien nie jest standartem.
    Napewno beda komentarze.
    Co do watka to sprawa jest taka,ze albo zainteresujesz widza,albo nie.Jesli masz czym zainteresowac to zakladaj.Jedni sie chwala osignieciami,inni szukaja porad,a jeszcze inni twierdza,ze juz wszystko potrafia i nie beda pytac,wstawiac,tylko czytaja.
    Moze sie nie rwa,bo kulturalni mocno i urazic nie chca?

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Jakoś nie widzę, żeby się ludzie rwali do komentowania, więc nie bardzo chyba jest sens zakładać wątek.
    Skoro to wiesz, to co można poradzić?
    Twoja broszka, a pisałaś, że jesteś tu nowa...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Skoro to wiesz, to co można poradzić?
    Twoja broszka, a pisałaś, że jesteś tu nowa...
    No bo jestem, a swoje spostrzeżenia opieram o analizę oglądalności moich zdjęć - 167 wyświetleń i 13 komentarzy. Do tego same oceny. Skoro ludzie nie chcą komentować opisowo pod zdjęciem, to niby dlaczego mieliby chcieć robić to w wątku?

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

No bo jestem, a swoje spostrzeżenia opieram o analizę oglądalności moich zdjęć - 167 wyświetleń i 13 komentarzy. Do tego same oceny. Skoro ludzie nie chcą komentować opisowo pod zdjęciem, to niby dlaczego mieliby chcieć robić to w wątku?
    To moze wstaw do watka i zapytaj.Dlaczego nie komentuja,co jest zle,co dobrze.W galerii nie ma obowiazku pisac,wystarczy jak klikne w ocene.

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    To moze wstaw do watka i zapytaj.Dlaczego nie komentuja,co jest zle,co dobrze.W galerii nie ma obowiazku pisac,wystarczy jak klikne w ocene.
    A w wątku jest obowiązek? Tak jak pisałam wcześniej - jestem tu od niedawna i nie znam jeszcze Waszych zwyczajów. Tam, skąd przybywam, nie komentowało się zdjęć na forum, a właśnie pod zdjęciem.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

A w wątku jest obowiązek? Tak jak pisałam wcześniej - jestem tu od niedawna i nie znam jeszcze Waszych zwyczajów. Tam, skąd przybywam, nie komentowało się zdjęć na forum, a właśnie pod zdjęciem.
    Oj tam, oj tam. Założyłem kiedyś wątek, do którego wrzucam fotki różne (kwadratowe i podłużne). Czasem jest kilka moich postów i 0 (słownie ZERO) odpowiedzi forumowiczów. Czasem ktoś napisze jedno słowo i tyle. W wątkach tematycznych też wstawiam i raz komuś się spodoba i napisze dwa zdania, a raz fotki przejdą bez echa.
    Niestety, jak nic nie pokażesz, to się nie dowiesz. Aaaa, jeśli chodzi o zwyczaje, to raczej staraj się unikać dawania linków do galerii umieszczanej gdzieś tam, het daleko w necie. Skoro bawimy się na forum, to zdjęcia są na forum.
    The question is, who cares?

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Tam, skąd przybywam, nie komentowało się zdjęć na forum, a właśnie pod zdjęciem.
    Ja piernicze.Az niemozliwe.No nie wiem co odpisac.Tez sie kiedys przemiescilem z miejsa w miejsce.Sie dziwilem,ze inne zwyczaje,inaczej gadaja i zrozumiec ich nie mozna.

Krystyna1975
    Gość

Na razie jeszcze nie ogarnęłam wstawiania zdjęć na forum. Mało bystra jestem :P

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Na razie jeszcze nie ogarnęłam wstawiania zdjęć na forum. Mało bystra jestem :P
    Znam to, standardowa śpiewka, jak mi żona każe pranie postawić
    The question is, who cares?

Krystyna1975
    Gość

Ale kiedy to najszczersza prawda :P A te punkty, które się dostaje za różne rzeczy, to już w ogóle czary mary. Pierwszy raz coś takiego widzę.