Świetne te fotki.
432 - "gada do mnie"
Pozdrawiam.
Świetne te fotki.
432 - "gada do mnie"
Pozdrawiam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mnie najbardziej spodobały się 420 i 427. Świetna robota!
Bardzo ciekawe zdjęcia, ze wskazaniem na 430.
Dzięki wszystkim za odwiedziny, wpisy, uśmiech i w ogóle i w szczególe. Do każdego w zamian właśnie wysłałem po ogromnym TIR'ku wypakowanym uśmiechami
Trochę odejdę od tematu w który ostatnio wpadłem. Wielu osobom podobają się różnego rodzaju odbicia (mówię o tych naturalnych hihia nie w głowie ) a mnie już od bardzo dawna, właściwie od kiedy byłem przedstawicielem podobają się wszelkiego rodzaju odbicia powstałe na karoseriach samochodów lub w ich szybach. Już od dawna chciałem coś pofocić ale wiecznie nie mam czasu lub zapominam. Śmiesznie to trochę zabrzmiało tym bardziej, że często brykam samochodem i że cyknąłem dwie foty analogowym Olkiem OM10 na Kodaku ProFoto XL 100 (bo mi się akurat przypomniało o tym i akurat analoga miałem pod ręką) jakby cyfrówką nie było łatwiej i szybciej. A tak w ogóle to POLECAM wszystkim aby czasami zwrócili uwagę stojąc na światłach na odbicie swojego samochodu w lakierze samochodu nas poprzedzającego - zapewniam, że czasami się zdziwicie jaki fajny face-lifting wychodzi
434. Trochę inny pejzaż
435. Takie tam koło bloku.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Z uwagi na swoją płeć uwielbiam odbicia! Te w głowie i te zgoła inne teżZawsze można sprawdzić czy aby na pewno ze strojem wszystko ok. Wiele kobiet spaceruje ulicami przyglądając się witrynom sklepowym właśnie ze względu na odbicie (zapewne jedno i drugie). Natomiast jeśli chodzi o odbicie w samochodzie... hmmm to jedno z "najgorszych" odbić jakie udało mi się zaobserwować przynajmniej jeśli chodzi o kobiety, bo przypuszczam że mężczyznom mogło by to odpowiadać...
![]()
Taki mały OT dla ciebie ode mnie...
BE
Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
No nie będę zaprzeczał, że kobietom samochód a właściwie jego wszystkie lusterka bardzo często służą jako zapasowe toaletowe lusterka szybsze w dostępie niż to zagubione w otchłaniach PRZEPASTNEJ jak najgłębsza jaskinia torebce (mnie to zawsze dziwi ile to rzeczy potafi się tam zmieścić) bo wielokrotnie już to zaobserwowałem stojąc na światłach. Polecam dodatkowo przyciemnić sobie szyby w samochodzie, ponieważ jest to najlepsze rozwiązanie kiedy akurat pod ręką nie mamy witryny sklepowej i taka przyciemniona szyba o wiele mniej zniekształca hihi
P.S.
Ale aby nie było, że ze mnie taka szowinistyczna męska świnia to kiedyś lekko się zdziwiłem stojąc na światłach gdyż facet w samochodzie obok mnie zamiast dłubać sobie w nosie to wyciągnął pilnik i zaczął paznokcie piłować jak to mają w zwyczaju białogłowy![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele dziwactw można zaobserwować u kierowców wszelkiej płci u kobiet, mężczyzn i bab (bo ja wyróżniam te trzy płcie kierowców) jeżdżąc rowerem... Sama się zdziwiłam kiedy to jeden pan czesał sobie brwi rozmawiając jednocześnie przez telefon... (kierownicę podtrzymywał łokciami), jedna pani pieczołowicie czyściła paznokcie ZĘBAMI! A co można zaobserwować jak w jednym aucie spotkają się 2 płcie...![]()
Moja Droga ja bardzo dobrze zdaję sobie z tego sprawę co można zaobserwować w samochodzie i co się w nim dzieje bo w końcu prawie 15 lat byłem przedstawicielem więc samochód to był właściwie dla mnie jak drugi dom a czasami jak pierwszy hehe![]()
zatem w pokorze podnoszę rączki w górę i poddaję się![]()