Strona 86 z 282 PierwszyPierwszy ... 3676848586878896136186 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Świetne te fotki.
    432 - "gada do mnie"
    Pozdrawiam.

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Generalnie jak ostatnie 200/300 lat naszej historii. Ale jeżeli będziemy o tym pamiętać i nie zapomnimy, nie damy się robić dwa razy w bambuko oraz powiemy stanowcze NIE różnym wymoczkom dla których polskość to nienormalność to wtedy przyszłość będzie wesoła
    "...Historia, jest bardzo surową Matką
    ale tylko dla mądrych dzieci...."
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Mnie najbardziej spodobały się 420 i 427. Świetna robota!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lisiajamka1
    Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    416
    Moja galeria

Bardzo ciekawe zdjęcia, ze wskazaniem na 430.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Dzięki wszystkim za odwiedziny, wpisy, uśmiech i w ogóle i w szczególe. Do każdego w zamian właśnie wysłałem po ogromnym TIR'ku wypakowanym uśmiechami

Trochę odejdę od tematu w który ostatnio wpadłem. Wielu osobom podobają się różnego rodzaju odbicia (mówię o tych naturalnych hihi a nie w głowie ) a mnie już od bardzo dawna, właściwie od kiedy byłem przedstawicielem podobają się wszelkiego rodzaju odbicia powstałe na karoseriach samochodów lub w ich szybach. Już od dawna chciałem coś pofocić ale wiecznie nie mam czasu lub zapominam. Śmiesznie to trochę zabrzmiało tym bardziej, że często brykam samochodem i że cyknąłem dwie foty analogowym Olkiem OM10 na Kodaku ProFoto XL 100 (bo mi się akurat przypomniało o tym i akurat analoga miałem pod ręką) jakby cyfrówką nie było łatwiej i szybciej. A tak w ogóle to POLECAM wszystkim aby czasami zwrócili uwagę stojąc na światłach na odbicie swojego samochodu w lakierze samochodu nas poprzedzającego - zapewniam, że czasami się zdziwicie jaki fajny face-lifting wychodzi

434. Trochę inny pejzaż

435. Takie tam koło bloku.

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	7.jpg
Wyświetleń:	70
Rozmiar:	471,1 KB
ID:	90402   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	8.jpg
Wyświetleń:	70
Rozmiar:	477,3 KB
ID:	90403  
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Be_Beata
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Z uwagi na swoją płeć uwielbiam odbicia! Te w głowie i te zgoła inne też Zawsze można sprawdzić czy aby na pewno ze strojem wszystko ok. Wiele kobiet spaceruje ulicami przyglądając się witrynom sklepowym właśnie ze względu na odbicie (zapewne jedno i drugie). Natomiast jeśli chodzi o odbicie w samochodzie... hmmm to jedno z "najgorszych" odbić jakie udało mi się zaobserwować przynajmniej jeśli chodzi o kobiety, bo przypuszczam że mężczyznom mogło by to odpowiadać...

Taki mały OT dla ciebie ode mnie...
    BE
    Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady
    OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Be_Beata Zobacz posta
    Taki mały OT dla ciebie ode mnie...
    BE
    No nie będę zaprzeczał, że kobietom samochód a właściwie jego wszystkie lusterka bardzo często służą jako zapasowe toaletowe lusterka szybsze w dostępie niż to zagubione w otchłaniach PRZEPASTNEJ jak najgłębsza jaskinia torebce (mnie to zawsze dziwi ile to rzeczy potafi się tam zmieścić) bo wielokrotnie już to zaobserwowałem stojąc na światłach . Polecam dodatkowo przyciemnić sobie szyby w samochodzie, ponieważ jest to najlepsze rozwiązanie kiedy akurat pod ręką nie mamy witryny sklepowej i taka przyciemniona szyba o wiele mniej zniekształca hihi

P.S.
    Ale aby nie było, że ze mnie taka szowinistyczna męska świnia to kiedyś lekko się zdziwiłem stojąc na światłach gdyż facet w samochodzie obok mnie zamiast dłubać sobie w nosie to wyciągnął pilnik i zaczął paznokcie piłować jak to mają w zwyczaju białogłowy
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele dziwactw można zaobserwować u kierowców wszelkiej płci u kobiet, mężczyzn i bab (bo ja wyróżniam te trzy płcie kierowców) jeżdżąc rowerem... Sama się zdziwiłam kiedy to jeden pan czesał sobie brwi rozmawiając jednocześnie przez telefon... (kierownicę podtrzymywał łokciami), jedna pani pieczołowicie czyściła paznokcie ZĘBAMI! A co można zaobserwować jak w jednym aucie spotkają się 2 płcie...

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Moja Droga ja bardzo dobrze zdaję sobie z tego sprawę co można zaobserwować w samochodzie i co się w nim dzieje bo w końcu prawie 15 lat byłem przedstawicielem więc samochód to był właściwie dla mnie jak drugi dom a czasami jak pierwszy hehe

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

zatem w pokorze podnoszę rączki w górę i poddaję się