sklej to w tryptyk bo fajnie to wygląda.... jeszcze żeby cień nie był ucięty byłoby idealnie
sklej to w tryptyk bo fajnie to wygląda.... jeszcze żeby cień nie był ucięty byłoby idealnie
Zrobiłem to z rozmysłem i samo zdjęcie już takie jest bo bardziej podobała mi się ucięta niż nie - no cóż taka moja skrzywiona wizja
Dobra myśl a co do cienia to nie dało rady go nie uciąć. Mieszkam na pierwszym piętrze a koty było lekko pod skosem - z podpiętym Jupiterem kot nie mieścił się w całości z cieniem. Mogłem podpiąć OM'ową Osawę 35-110 ale szedłem z zamiarem sfocenia leżącego kota. Zawsze można dorobić małe co nie co
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Okienko Ci wyszło niezłe, nawet bardzo dobre jak moim skoromnym zdaniem, ławeczki też ciekawe. Koty hmmm... co Ty paliłeś - popularne czy extra mocne?![]()
Ostatnio edytowane przez robtor ; 12.09.13 o 16:58
Może nic nie palił a coś wypił![]()
Owszem paliłem jointy skręcone z filtrów PS'a![]()
506 A po tuningu czyli 506AA
![]()